Ezogelin çorbası
İzmir köfte
Piyaz
Balparmak tatlısı

Mercimek Çorba
Patates çanağında karnı yarık
Pilav
Nohut salatası
Kaşık tatlısı 😊

Lokanta usulü mercimek corbasi
Yoğurtlu soslu mantı
Salata
Dünden kalan kızartma vardı
İçecek
Fırında Sütlaç

Rouge 😍 ağzının tadını biliyorsun valla canm yemek ve öneri postlarinda canımızı cektiriyosun her girdiğimde😁

Adsizbayan ❤️❤️yemek yemekten asırı keyif aldığım için 😂😂sevmediğim yemek olunca modum düsüyür oyle bugünü gecistiriyim hic yapamıyorum sinirleniyorum .. Bendeki yemek askı😂

Rouge harika ya 😍😍😍 keşke bende öyle olsam 😍 ramazan hariç eşim iş yerinde yiyor kızıma da sağlıklı olan her şeyi yapıyorum kendim de ne bulursam 😁 maksat midem dolsun 😁

Adsizbayan ❤️❤️ kendine de yap en güzel vakitlerden biri yemek saati😂 yemek için yaşayanlar birde yasamak için yiyenler var ya tam oyle olduk😂🌸

Rouge eskiye göre iyiyim yine ya kızım büyüdü diye heralde bizim yemeklerden de yiyor ek gıdada ona bebek tarifler yapınca kendim iki bisküvi iki çikolatayla akşam ederdim şimdi el mahkum vitamin alsın diye yapıyorum 🤭 ama bende severim yemeyi ya et hariç herşeyi severek yerim de kendime hayrim yok güç geliyor kendime yapmak sanki haketmiyomusum gibi😁

Adsizbayan ya sen de mi et sevmiyosun bende hic sevmem 😂en cok sen hakediyosun sen ne kadar iyi cevren de o kadar iyi ,beslenme de cok onemli bu konuda. birde sey duymuştum cocugum yediginde bende doymus oluyorum diye 😂on planda onlar var ya ondan heralde

Bugünki menüm; ezogelin çorbası, tavada soslu tavuk, pilav, beşamel soslu patates ve salata 😍

Kuzulkurt ne yemek yapsam diye kara kara düşünürken buraya girdim ve yorumunu gördüm demeden geçemeyeceğim bizde içli köfte ara sıcaktır🙈🙈 bir misafire ana yemek olarak sunarsan ayıplanırsın basit kaçar yani 😅 mesela annemin bir menüsünü örnek vereyim çorba tava pilav içli köfte sarma dolma salatalar. Unuttuğum bir kaç birşey de olabilir, annemin yemeklerini özledim🥲

Ariel bende çok özledim anneciğimin yemeklerini 🥲
                Bizde de içli köfte ağır bir yemektir, asıl misafire yapılır ☺️
                Hatta sarmayı da yıllarca ana yemek olarak bildim, büyüyünce herkes ara yemek olarak kullanıyormuş şaşırdım. Tabi biz yine ana yemek olarak yapıyoruz 😂