Ylmzesra seni sindirmelerine izin verme asla. Bunu kaynanana da söylemen lazım. Bir daha doldurup üzerime yollamayın, ben de çirkefleşirim ve her şeyi göze aldım de. Bu yapacağını onlar da bilsinler. Tek çocuğu söz konusu etme ama korkuyormuş gibi de davranma. Ne zaman ki işler yoluna girmedi ve bahsettiğimiz diğer işlerini yoluna koyarsın, harekete geçersiniz korkma hiç sakın. Ben bekarken erkek arkadaşım yan yana çekilmiş olduğumuz fotoğraflarla tehdit etmişti beni. Bizim de aramızda eğitim farkı var tabi. ( eğer olgunluk varsa tamam dersin ama kesinlikle eğitim düzeyinin en azından denk olması şart)Eşimle nişanlıyken onunla iletişime geçti iftira attı, bu fotoğrafları kaynanana kaynına nişanlına bilmem kime gönderirim dedi hiç eyvallah etmedim. Kime ne gönderirsen gönder , beni kabul eden böyle eder etmeyen bana olmamıştır. Bana olmayan kime olursa olsun dedim resti çektim. Beni korkutmak için baba evinin yakınındaki parka gelmiş ordan durum yapıyor ki burdayım ve her an sana bişey yapabilirim. Bi şekilde orda olduğunu bana ulaştırmış , parka gelsin diye mesaj göndermiş benim için. Ki yoksa gerekeni yaparım falan. ( o ara babam kanser hastasıydı ve 3. Evredeydi). Babamı annemi alıp yemeğe gidiyoruz dedim Evden çıkardım . Eşimle nişanlıyken . ona da dedim bana sormak istediğin bişey var mı? Varsa sor yoksa ebediyyen sus. Hiç bişey sormadı.