Ylmzesra benim evliliğimi sürdürürken tek hassasiyetim kızımdı ve ona bunu fazlasıyla belli ettim benim zaafım olduğunu bildiği için hep onunla tehdit etti ama böyle insanlar polis hakim karşısında çıt diyemiyo delilim var diyorsun korkularından kurtul yapacak adam yapıyo zaten tehditlerine boyun eğme ama diklenmede bizde fiziksel şiddette vardı ama o bana vurduğu için bile ben suçlu oldum yoksa o çok üzülüyomuş kadına el kaldırmayacak kadar delikanlıymış darp raporuda almıştım insan hazmedemiyor ailene karşı tehditlerinide önemseme kendilerini bu denli seven insanlar öyle işleri göze alamaz gerekirse canım cicim de zekice plan yap çık ondanda bişey talep etme sadece velayet al

Cgdem yoo başarı. Boşanabilmek, kendini istemediği bi hayattan kurtarabilmek tabii ki başarı. Tebrik ederim sizi, çok güzel yollarınız olsun 🌸

Ylmzesra ne diceğimi bilemedim eşin gerçekten narsist Allah yardımcınız olsun inşallah bi an önce 🙏

bir ay sonra

Ylmzesra benim kocam da sizinkini andırıyor sanki bana da hiç değer vermez benim de bir çocuğum var biz de severek evlendik ama onu tanıyamıyorum biz hiç ayrı yatmadık küs olsak dahi ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor biz de aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz sohbet muhabbet yok TV baksa bakmıyor çay getireyim diyorum yok diyor ya dışarı çıkıyor ya yoruldum uyuycam diyor beni evden dışarı çıkarmaz Bi yere gitmemi istemez o zaman birlikte şuraya gidelim diyorum bu seferde hep gezmek isteyen para harcamak isteyen Bi kadın oluyorum ben uğraşıyorum düzelsin diye ama o bunları yapıor benim kocamın da sizinkinden Bi farkı yokmuş ailesi de daha aklına giriyor gel burda oturun falan gibisinden bu da gelip benle tartışıyor anlayacağın hiç iyi değil durum vahim

5 ay sonra

Ylmzesra merhaba benim eşimde birebir aynı evlendiniğimizden beri her kavgada yatak ayırmaya bayılır tehtid eder merhameti sevgisi ilgisi sadece ailesine yeri geldi dayakta attı sövdüde hemde ailesinin yanında çevremde arkadaş bırakmadı kısıtlamadığı yer kalmadı onsuz dışarı çıkamam hapsolmuş gibiyim dediğiniz gibi napıcam bilmiyorum benimde gözümü çok korkuttu tek korkum kızımı elimden alması ilerde yoksa çoktan boşamıştım

Ylmzesra Açık konuşmam gerekirse bu fantazilerde çoğu zaman annesi olmuştur…. Burda ne demek istediniz ki

Ylmzesra konuşarak çözülecek gibi değil. Bence ne yapın edin kurtarın kendinizi

Merhaba nasılsınız şimdi? İnşallah iyisinizdir Rabbim dertlerinizi alsın inşallah hayatta hep sizin için güzel şeyler olsun. Yüzünüz hep gülsün kızınızla ..

Merhabalar, sizi merak ettim açıkçası. Nasılsınız ?

10 ay sonra

Nasılsınız eski postları okurken denk geldiniz ve çok çok üzüldüm… iyimisiniz üzerinden kaç yıl geçmiş ama insllah düzelme olmuştur

Ylmzesra nasılsınız acaba çok merak ettim inşallah kurtulmuşsunuzdur değerinizi bilmeyen o kişiden

Lavanta123 Resmî nikahın yoksa çocuk kanunen zaten annenin, ne olur biraz dişli biraz çirkef olun korkmayın Allah aşkına 😖

Ylmzesra rabbim kolaylık sabır dayanma gücü versin. Rabbim yardımcın olsun. Çok zor gidememekte zor kalamamakta zor. İlk günden yüzünü görmüşsun kocanın neden bir çocuk dünyaya getirdim. Yargılamak için sormuyorum. İstemeden mi oldu? Eğer istediysen o bebeğe yazık günah. Ben yanarım yanarım buna yanarım. Sen bu insandan ayrılıp boşanmazsin hiç de değilse ikinci bir bebek yapma Allah rızası için

Ylmzesra bu sözler bu cümleler beni bile o kadar kırdı ki.. Rabbim yardimcin olsun çocuğunun ve senin yanında olsun. Başka ne diyebilirim bilmiyorum sen ve senin gibi binlerce kadın var babalarından ilgi görmeyen çocuklar var Böyle insanları Allah’ım uzak tutsun bizlerden cesaretini kırmalarına asla izin verme kadın sığınma evine git çocuğunla birlikte bir süre orada yaşa korkunu belli etme ondan güç alıyorlarya zaten güçlü dur sen kadınsın güçlü olmak zorundasın başını dik tut 2 yılda böyle olmuşsun önünde koca bir hayat var geleceğini düşün çiçeğim sen çok değerlisin bir andaval sana öyle yapıyor diye kendini değersiz hissetme sakın.

Çok merak ettim ben de post sahibini..