Mavisim20 hamıleyken buyuyor kılo alamıyorum hıc. Bende yaptrmak ıstıyorum ama korkuyorum acıkcası böle amelıyat tarzı seylerden

Matruskaa valla hic korkmadim okadar pskolojim bozulmustu artik. Simdi diyorum keske imkanım olsaymista cok daha önce yaptirsaymisim

Mavisim20 Cocukları bıraz büyütüp benımde yaptırma şeyı var aklımda ama korkumda var yanı. Nasıl bir süreç yanı ıllakı acısı oluyırdur. Degısık ya ıcınde plastık oarcalar oldugunu bılmek ama işte sonuc cok ıyı oluyor lu göğüslerın yercekımıne yenık düşüp birinin saga bırının sola bakmasına uyuz oluyorum. Ne kadar yaptrdn sen buyukluk olarak

Mavisim20 ben hem meme hem popo istiyorum Birtane yabancı 3 kız kardeş restoranta geldiler 3 ude popo estetiği olmuş popo minderi geziyorlar onun üstüne oturdular hepsi komple heryeri estetik ulan mk paranın gözüne bak demiştim 😃😃😃

Yusra ay yok meme okeyde popo yaptıramam heralde 😁 acısını hıssettım suan

Ametist benim göğüslerim 75 dolgulu sütyeni bile doldurmazdı orijinal çörekotu yağı aldım aktardan her gece yatmadan önce göğüslerime sürdüm masaj yaparak 5 dakika falan 1 ay içerisinde gözle görülür değişim oldu 75 bedeni gayet rahat dolduruyordu sonradan bıraktım aklıma geldikçe kullandım ona rağmen 80-85 beden sütyen kullanıyorum

Matruskaa suan hic slikonu icimde hissetmiyorum. Elleyincede hissedilmiyor. Cok kolay bi ameliyat oldugunu söyleyemem ama dayanılmiyacak bi agrisida olmuyor. Ben 275 istemistim. 300 cc yuvarlak yüksek profil takmis dokturum. Iyikide öyle yapmis odem gidince ufaldilar cnku suan keske daha buyuk olabilseydiler diyordum ama kas cebimede daha buyuk protez sıgmıyormuş meme dokum hic yoktu

Amannebileyim harbımısın sen ya pekı normaldemı küçüktü yoksa emzırme sonrası falanmı 80 85 hak getıre eskı 75 ıne dönsğn yeter 😁

Amannebileyim o farkedebılır belkı 😁😁 küçük göğüs farklı bı olay ama emzırme sonrası sönmüş balon olması ayrı bı problem

Matruskaa Daha şimdiden onu düşünüyorum ben de zaten ama büyük göğüs daha fazla sarkıyor en azından böyle avutuyorum kendimi çok büyük de değil fazla küçük de değil tam orta karar benimki 😂

Amannebileyim buyuk satkıyoda küçük noluyo sankı 😁😁 göğüs bölgemde ıkı tane derı oarcası var gbı 😁 kendımle barısık degılım esım bıle emzırme dısında görmemıstır 2 3 senedır acmam 😁😁

7 gün sonra

Amannebileyim gercekten işe yarıyorsa bizde yapalım göğüs en büyük problemim 75 bile doldurmuyor özgüvenimi gitti pskolojim bozuldu resmen