Popy_ oha naptın be kızçem o nasıl bi tarif😂😂
Kilo almak istiyorum
Gamzenurdemirdas ya genelde öyle anlatırlar hep Instagram da da hep böyle gördüm ☺️ e evde de sadece yulaf süt bal var napim ben de onları katıp içiyorum 😅 ama hepsinin evde olduğu bigün yaptim smothie mi neydi öyle bişey oldu ama icemedim ya tadı baya garip geldi dökmek zorunda kaldım🤦🏻♀️ dedim bunları tek tek yesem daha iyiydi çöp oldu hepsi karışınca
Popy_ yulafla sütü 15 dk bekletip sonra bal ekle iyi olur kuzu genelde öyle yapılıyor
Gamzenurdemirdas ha onda sıkıntı yok onu tüketiyorum dediğim gibi işin içine bisküvi muz girince tadı değişiyor içilmiyi🤷🏻♀️
Gamzenurdemirdas kız sen az önce yulaf süt bal diyosun ondan önce kuruyemiş cici bebe muz fln diyosun onları tamamını karıştırırsam ortaya ne çıkacak şuan düşünmek dahi istemiyorum😂
Gamzenurdemirdas işte asıl mesele orda 😅 günlük öğünler hariç alman gereken kalori onlardan gelecek işte
Popy_ ceviz yicem kuruyemis felan
Gamzenurdemirdas Ballı süt tavsiye etmislerdi bir de yarım çay bardagindan biraz az pekmez
1tatlihuzur kesin kilo aldırır mi peki bak denerim 🤨 🤣😂🤣
Gamzenurdemirdas ramazan çıksın o zaman denerim ben de inşaallah .en fazla kilo alırsın ne olacak :))
1tatlihuzur zaten kilo almak istiyorum😂
Gamzenurdemirdas insaallah istediğin gibi olur
1tatlihuzur insAllah kuzu tşk ederim🥰