[silindi] ben yarın normal saçımı falan yaparım herzamankı gibi pijamalarımı giyerm :) onun dışında kınusmucam .. bakalım ima da buluncak mı.. cunku normalde asla kavgalıyken cınsellıgı bırak yuzume bile bakmaz :)

Nazen ooo bebegım senın ıhtıyacın mı var sen zaten at gibisin 😂😂 ama sende yaptın demek vay be :)

bitterdelisi24 her yazdığın bende başka şeyi çağrıştırıyor 😂şimdi de aklıma hayellerim paris yaşantım somalı senin adını buldum… 😂😂😂

bitterdelisi24 Allah emi seni tuzlu suyu ilk sende duydum yeminle tuzlu su yaptım deyince kocana tuzl su su icirdin sandım 🥴🤭 yorumlarda aydınlandim Allah’tan 😅😅😅

bitterdelisi24 ama bittercim yaaa başlık için geldim meğerse senin itirafınmış bende kirli çamaşırlarımızı dökme postu sandıydım yaaa 🤣🤣🤣🤣neyse şu tuzlu su muhabbeti işe yarıyor mu yaramıyor mu haber ver bari bizde faydalanalım 🤣🤣🤣

Boncukkk tabiiiki de alakası olabilir mi sizce 🤭 aman dikkat Allah sınar bile medeti tuzdan aramayın dinen tıbben olmayan bir şey.

bitterdelisi24 ya bende yapmıştım geçen yaz eşimle tartışmıştık ve çok uzatmıştık mevzuyu akşamına hastalandım yatış yapıldı eşim başımdan ayrılmadı ve biz barıştık yaşadıklarım birazda stres kaynaklı olduğu için içten içe kendini şuçladı 🥲dolaylı yoldan tuzlu su bizi birbirimize itti 😂😂aklıma geldikçe gülüyorum tuzlu su beni hastanelik etti diye 🤣

bitterdelisi24 evrenden dişilimizi geri vermesini istiyoruz kız ayin sayılmaz😂 dişil enerjimi bana ver beni dişil yap gibi şeyler de söyleniyor mu 😆