TombulHatun bitterdelisi24 kız oruç oruç düşer bayılırsın. Bazen benimde canım nasıl adam dövmek istiyor ben sana kum torbası filan alayım bak sinirini atman lazım senin 😂 tuzu fazla mı kaçırdın sinir yaptı 😀
bitterdelisi24 TombulHatun sanırım fazla geldi tuz :) karnımda aç gergınım .. bu tuzlama benım enerjımı emdi cok yoruldum 😂 evde olmak kötu ya valla calısmak gibisi yok. Sanslsıın
TombulHatun bitterdelisi24 bu aralar biraz fazla yorulsamda çalışmak gerçekten iyi geliyor psikolojimi toparlıyor valla üzerine birde tuz yaparsam akşama tutmayın küçük enişteyi 😀😀😀😀
bitterdelisi24 Boncukkk tesekkr ederim valla :) avuç içleri en mantıklısı geldi :) kac yasındasın bu arada eşinle Aran nasıl özel degılse :)
Boncukkk bitterdelisi24 26 yaşındayım eşimle aram iyi çok şükür ama işte bazen uygulamıyorum kitapları malum sinirlenince gözüm bişeyi görmüyor 😃
bitterdelisi24 Boncukkk bende 27 :) malesef bende sinirli ve fevrıyım. Asla susmayı bilmıyorum neden susayım ki hem aman 😂😂
bitterdelisi24 TombulHatun evde ınsan kötu oluyo valla halsiz oluyorsun dısarı çıkmak Bile zulüm :) çalışmayı özledim ah ah .. kucuk enişteyi kızdırma 😂
Boncukkk bitterdelisi24 bu genelimizde var sanki susmayı bilmiyoruz 😃 ama nie susalım nie göz yumalım değilmi
Boncukkk bitterdelisi24 evet canım sakin bi insanım herşeyi alttan alan ama haklıysam hiç durmadan konuşurum çok nadir fevri davranırım şimdi gebeyim diye gelene gidene çatıyorum inşlh düzelir ☺️
bitterdelisi24 Boncukkk kac aylık ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin .. hamılelıkte olur öyle bosver sen açıma kimseye 😂😂
Boncukkk bitterdelisi24 acımıyorum da vicdan yapıp üzülüyorum 😀 dengesizim biraz 😌 18 haftalık daha yeniyiz ama bu benim 3. Gebeliğim 😃