bitterdelisi24 haha illa caydırcaksın beni 😂
İtiraf …..
bitterdelisi24 bu aralar biraz fazla yorulsamda çalışmak gerçekten iyi geliyor psikolojimi toparlıyor valla üzerine birde tuz yaparsam akşama tutmayın küçük enişteyi 😀😀😀😀
Yasak_elma azıttıktan sonra napayım yapamadıktan sonra😢
- Düzenlendi
TombulHatun evde ınsan kötu oluyo valla halsiz oluyorsun dısarı çıkmak Bile zulüm :) çalışmayı özledim ah ah .. kucuk enişteyi kızdırma 😂
Deleted19 valla bana da ters tepti galiba enerjım sıfır 😂
Boncukkk bende 27 :) malesef bende sinirli ve fevrıyım. Asla susmayı bilmıyorum neden susayım ki hem aman 😂😂
Boncukkk genel olarak sakin bir insansın ama sanki
bitterdelisi24 bu genelimizde var sanki susmayı bilmiyoruz 😃 ama nie susalım nie göz yumalım değilmi
bitterdelisi24 evet canım sakin bi insanım herşeyi alttan alan ama haklıysam hiç durmadan konuşurum çok nadir fevri davranırım şimdi gebeyim diye gelene gidene çatıyorum inşlh düzelir ☺️
bitterdelisi24 🧡🧡🧡😘😘😘 ya sen çok tatlı samimi bir kadınsın 🌈öyle bi içimden geldi🌼
bitterdelisi24 teşekkür ederim canım senin güzelliğin 🥰
- Düzenlendi
Nazen 🥰🥰🥰
Orange-woman 🥰 ya cok tesekkr ederim gel sarılalım 🥰😂sende öylesin 😘
Boncukkk kac aylık ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin .. hamılelıkte olur öyle bosver sen açıma kimseye 😂😂
bitterdelisi24 of sen de mi be bitter valla yapicam artık okadar attık tuttum bunu yayan Esra ezmeciye hala sevmem gerçi de çok güvenip sevdiğim bı akrabam var oda tuzlu suyun faydalarından bahsetti dinimizde olan şeylerini anlattı valla bı neden yapmim dedim ama daha yapmadm herkes öneriyor herkes söylüyor denemek bişey kaybettirmez bende yapicam bu gidişle 😁🤭
- Düzenlendi
bitterdelisi24 acımıyorum da vicdan yapıp üzülüyorum 😀 dengesizim biraz 😌 18 haftalık daha yeniyiz ama bu benim 3. Gebeliğim 😃
Adsizbayan 🙈 merak ya :) ama yanlış yapmışım galıba normal tuzla olmuyo sanırım :) Kaya tuzuyla oluyırmus .. yapmışken doğru yapsaydım keske :)
Boncukkk oo masallah 🥰 uc tane cocuk hımmm :)) duusnemedım kendımı :) uc cocuk için bu zamanda peygamber sabrı lazım:)
bitterdelisi24 bende yanlışlıkla kaya tuzu almıştım evde var yani 😁 yapimmi ya nasıl yaptın kime yapılıyor tek kadına mi yoksa erkeğe de mi yapiyoz