bitterdelisi24 Yusra ya profile gir açtığım diğer posta bak :) ertesi gün hapı kullandım yarayıp yaramadıgna sen karar ver :)
Uykulupingue bitterdelisi24 canım etiket yaptım ama beceremedim sanırım @Uslu1 erkek çoğunuza yazıyor dikkat edin bana müstehcen görüntü gönderdi pislik
Adsizbayan bitterdelisi24 😁😁 ay valla bende görüyorum baya uyum abidesi sanki maşallah diyelim 😁😁 nazar edicez
Elzi Adsizbayan sadece vücut mu saç yani kafaya da dökmüyor musunuz? bide o tuzlu su ile durulanmali mi hemen ardından yoksa sade su dökebilir miyiz tuzlu sudan sonra anlatabildim mi ya🤣🤣
papatya_ Elzi sadece vücuduna önce sağ sonra sol omzundan aşağı dokuyosun canım ,eğer döktükten sonra kaşıntı yapuyorsa hafif durulayabilirsin,ama tuzlu su kalırsa daha iyi diyor Esra ezmeci
Adsizbayan Elzi yok canm sadece sağ omuzdan başlanıp tüm vücuda dökmeye çalışıyorsun tekrar durulanilmiyor diye biliyorum tuz antiseptik sonuçta durulanmana gerek yok bence
papatya_ Yasak_elma saçına değil canım omuzlarindan aşağı dokuyosun önce sağ sonra sol omzundan dokuyosun