Gülşen Lolipop
Eskobar AA bilmiyordum anladım o yüzden bosanmiyorlar 🤣🤣
Eskobar eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
desenize hayvanlar bizden daha medeni Mehmet Akif Ersoy …
- Düzenlendi
mercan21 evet evet müslüman ülke!Herşey yasaklansın ki bizimkiler daha fazla kudursun !Azıtıp saldırsın.Bakınız örnek Pakistan;Herkes tamamen müslüman orada,bütün kadınlar kapalı örtülü.2tane Farklı açık kadın turist olarak gitti ,toplu halde tacize uğradılar neredeyse tecavüze uğruyorlardı.Adamlar ise bunun normal olduğunu düşünüyormuş ki,Kadınları koruyan 1,2kişi vardı çünkü.Neden çünkü herşey yasak ,görmüyorlar..Çok istiyorsanız aşırı müslüman bir ülke,Arabistan duruyor orada,buyurunuz
Let_mekill_U ülkenin haline baksana be giyimde içkide bi kısıtlanma yokken tecavüzden tacizden geçilmiyor ne demek yallah Arabistan’a Müslüman değilsen saygı duy İslamiyet Mekke doğup Mekke de kalmadı doğru konuş iki edepsiz yüzünden laf edemezsin sen benim dinime sen defol git nereye gidiyorsan ağzımı bozmak istemiyorum bana yakışmaz
Angellove2010 ya bı insanın bedeni bu kadar basitleştirilmemeli pis hayallere meze olmamalı Allah hidayet versin ne diyim..
Popy_ önce yazdığımı anla bi!Hadsizlik yapmana karşın hadsizlik yapmayacağım.Şuan bu düzeyde ise suçlar,yasaklamalar daha fazla olunca suçlar da daha fazla olur .Bilmem anlatabildim mi ?Evet İslamiyeti 4*4’lük yaşamak istiyorsanız buyurun Arabistan’a.Burada sadece müslümanlar yaşamıyor.Bakmazsın geçersin olur biter.Biz nasıl senin saçını örtmene saygı gösteriyorsak sende dışarıda açık giyinenlere,açık klip çekenlere saygı göstermek zorundasın !byyy
Let_mekill_U müslümanın aşırısımı olur Arabistan müslüman hemi merhameti olmayan azıtmış bi millet o dinde zorlama yoktur isteyen girer isteyen çıkar müslüman olduysa gerçekleride bilmiş demektir biz herkese demiyoruzki bizim dinimiz doğru bizim dinimize geçeceksiniz biz onları uyarmakla mükellefiz gerisi bizi ilgilendirmez bizler doğru yoldayız elhamdulillah bundanda gayet eminiz iki tane it sürüsü gelipte fikrimi değiştiremez beni ülkemden kovacaksa ben onların açamadığı yerlerinide açarım gelin hadi özgür bunlar sikin sikin durun derim sonuçta onlarda özgür ve kendi kararları rabbime şükür TÜRKÜM rabbime şükür MÜSLÜMANIM insanlığa sığmayan şeylerin savunması olmaz konu açık olmak değil konu götünü açmak anlatabildimmi beni ülkemden müslümanım diye senmi kovacaksın peçe takıyorum hacca gidiyorum diye hormu göreceksin senin yerin türkiye değil ozaman siktirgit hangi cehenneme gidersen git TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDİR SENİN GİBİ İKİ TANE HAYSİYETSİZ ÇIKTI DİYE BU DEĞİŞMİYCEK.
Let_mekill_U Türkiye de olduğun sürece saygı duymak zorundasın İster seve seve istersende sen bilirsin
- Düzenlendi
Eskobar üslübunuza…Kimse götünü başını açtı diye ,hiç bir kimse ona tecavüz etme hakkına sahip değildir!Siz gibi düşünenler yüzünden değişmiyor,gelişmiyor ve geriliyoruz.Artı ben baş örtüsüne veya Müslümanlığa saygısızlık yaptığımı ,saygı göstermediğimi içeren ufacık bir cümle yazmadım.Okuduğunu anlamayan insanlara daha fazla cevabım yok.Buraya sayfalarca da yazsam anlamazsın,anlamaaaaazsııııınnnn!!!
Let_mekill_U önceki yazında görmedikleri için pakistanlılar haklıydı şimdi noldu dediğin gibi anlamazsın ne desem boşuna yorulmaya gerek yok mesele müslümanlık değil insanlık
Let_mekill_U tabi canım götümü herkese açsaydım nasıl güzel gelişcektik anlatamam
- Düzenlendi
Let_mekill_U üslubum sana az bile sana müslüman olan bi ülkede işin yok senin adınıda karalarız sonra
Let_mekill_U Türkiye de sadece Müslümanlar yaşamıyor evet ama azınlık olan sizsiniz kimin uyması gerektigini tartışmayalım benim dinim bana senin inanmadıkların kendine o yüzden kadın edebiyle bilinir erkek şerefiyle bu ikisi olduğunda zaten toplum refaha erer kadın da edep yoksa erkekte şeref yoksa o zaman işler değişir