Etkisinin azaldığını biliyorum ilaçların bu şekilde. Ama bebekte nasıl olur bilemiyorum. Çok geçmiş olsun, iyileşsin hemen dilerim ki 🙏🏻
İlaçtan sonra kusma
Marbled çok teşekkür ederim. Antibiyotik, ağrı kesici ve çinko için bir ilaç ismini unuttum 🫢 sürekli gittiğimiz bir doktor yok aslında. Hastaneye gittiğimizde de unuttum sormayı 🤦♀️
Akrep çok teşekkür ederim canım, bir yanım ver diyor bir yanım fazla gelir diyor 🤦♀️
Ask_hosmus teşekkür ederim bebeğim 🌸
Rouge inşallah kuzum çok teşekkür ederim 🥹
- Düzenlendi
Lavinia_ çok teşekkür ederim canım. Daha iyi çok şükür arada bir huysuzlanıyor ve çok fazla uyuyor 5 gibi uyudu iftardan sonra hatta bayağı sonra uyandı az önce yine uyudu 🤦♀️
Deleted16 çok teşekkür ederim kuzum. 💜
Parol, klamoks bıd (400mg/57 mg), zincofort
Sept çok teşekkür ederim inşallah 🙏
Akrep antibiyotik olduğu için daha cok tedirgin oldum hani ateş düşürücü olsa yarım ölçek veririm ama antibiyotikten korkuyorum 🫢
Kuzulkurt Beybi bunların yarısı kana karışmıştır mutlaka. O yüzden vermesin diyor. Yine de vereyim dersen de öncesinde tam ölçekse aldığı yarım ölçek verirsin tekrar.
Deleted16 teşekkür ederim kuzum, aman vermeyeyim ya yüksek doz olur falan Allah korusun 🫢💜
Kuzulkurt En iyisini sen bilirsin zaten beybi. Bebeklerimizin en iyi doktoru bizleriz 🥰
Deleted16 bazen tıkanıp kalıyorum kuzum ya 🫢
Ufo teşekkür ederim canım, kulagında iltihap var, doktor söylemedi ama soğukta almış öksürüyor, burnu akıyor 🤦♀️
Kuzulkurt Hiç bişicik olmaz 👌
Deleted16 Allah yardımcımız olsun 🙏🥲