Etkisinin azaldığını biliyorum ilaçların bu şekilde. Ama bebekte nasıl olur bilemiyorum. Çok geçmiş olsun, iyileşsin hemen dilerim ki 🙏🏻

Kuzulkurt Geçmiş olsun canım. 10-15 dakika geçtiyse sorun yok ama hemen kusuyorsa sıkıntılı. Doktorunuza danış bence. İlaca göre fikir verecektir.

Marbled çok teşekkür ederim. Antibiyotik, ağrı kesici ve çinko için bir ilaç ismini unuttum 🫢 sürekli gittiğimiz bir doktor yok aslında. Hastaneye gittiğimizde de unuttum sormayı 🤦‍♀️

Akrep çok teşekkür ederim canım, bir yanım ver diyor bir yanım fazla gelir diyor 🤦‍♀️

Lavinia_ çok teşekkür ederim canım. Daha iyi çok şükür arada bir huysuzlanıyor ve çok fazla uyuyor 5 gibi uyudu iftardan sonra hatta bayağı sonra uyandı az önce yine uyudu 🤦‍♀️

Kuzulkurt yok yok verme sanırım antibiyotik söylediğin ilaç allah korusun ters etki gösterir. Saati saatine ölçüsü ölçüsüne kullanmaya çok dikkat ederim, bence bir hekime danış ama tekrar kullanma diyecektir ☺️

Akrep antibiyotik olduğu için daha cok tedirgin oldum hani ateş düşürücü olsa yarım ölçek veririm ama antibiyotikten korkuyorum 🫢

Kuzulkurt Beybi bunların yarısı kana karışmıştır mutlaka. O yüzden vermesin diyor. Yine de vereyim dersen de öncesinde tam ölçekse aldığı yarım ölçek verirsin tekrar.

Ufo teşekkür ederim canım, kulagında iltihap var, doktor söylemedi ama soğukta almış öksürüyor, burnu akıyor 🤦‍♀️

• Ufo bunu yanıtladı.
              • Ufo bunu beğendi.