Melmomss 3.50 falanmış o zaman 😂ya bende tatili seviyorum ama işte pahalıya mal oluyor bazen

Nazen teşekkür ederim bakınayım😅ama fiyat çok aşar beni

Fatgi_ daha önce hiç gitmedim. zaten gitmişken gezmek istiyorum 🌺düşüneceğim teşekkür ederim

Annafreud dün baktım 5 güne 15 küsür TL istiyorlar ama tabi daha uyguna da vardır 😌

Annafreud Biz balayında Antalya’da Regnum Carya ya gitmiştik. Çok fazla otele gittik şimdiye kadar ama Regnum Carya ile başlangıç yaptık balayında
      Regnumu tek geçerim herşeyiyle mükemmel

Annafreud bnce villaya gitme yemekle uğraşma bi havuza özel gşrcz diye biz gittk valla zaten erkekler uckur peşinde olunca her dk duş falan yoruluyosun sıcak otele git hazr ye yemeğini en büyük tavsiym biz Antalya kaşa gittk cok pişmannm keske ankaradabi otele gitseydk 2 geve 3 gün diğer kalanda dinlenseydk diyorm düğün yorgunluğuyla gezilmiyor tozulmuyor dinlenmeli balayı olmalı bence

Nazen hocam 15 bin fena değil bakılabilir. Değerlendireyim 🌺🌺

Illa ki antalya diyorsanız uygun fiyatlı çok zor bizim buraları da çok güzel o kadar fiyatlar yüksek değil küçükkuyu sazlialti sokakagzi buraları daha uygun hem tarihi hemde trustik yerler asla pişman olmassiniz

Annafreud bende tesettürlydüm ama pişman olursn yani o yorgunlukla yemek hazırlamaj cok zor otelde hazır iner yersnz odanızda zaten acık olursn denizede zaten hasemayla giriyosn bi havuz için tercih etme derm biz cok yorulmustk sabah uyanıyorz ne yicez ne hazırlıcaz derdi akşam aynı ev gibi yoruluyosun

Annafreud Bence de Antalya kaş ta villa kiralayın, ben şuan oradayım. Çok rahat ,çok konforlu . Sadece kahvaltıyı ben hazırlıyorum ,yemeği dışardan söylüyoruz . Ayrıca villa içinde herşey var ,vakit geçirecek langırt, jenga tarzı oyunlar ,yatak odasında jakuzi falan. Ben tavsiye ederim, fiyatı da uygun