Nazen hocam 15 bin fena değil bakılabilir. Değerlendireyim 🌺🌺

Illa ki antalya diyorsanız uygun fiyatlı çok zor bizim buraları da çok güzel o kadar fiyatlar yüksek değil küçükkuyu sazlialti sokakagzi buraları daha uygun hem tarihi hemde trustik yerler asla pişman olmassiniz

Annafreud bende tesettürlydüm ama pişman olursn yani o yorgunlukla yemek hazırlamaj cok zor otelde hazır iner yersnz odanızda zaten acık olursn denizede zaten hasemayla giriyosn bi havuz için tercih etme derm biz cok yorulmustk sabah uyanıyorz ne yicez ne hazırlıcaz derdi akşam aynı ev gibi yoruluyosun

Annafreud Bence de Antalya kaş ta villa kiralayın, ben şuan oradayım. Çok rahat ,çok konforlu . Sadece kahvaltıyı ben hazırlıyorum ,yemeği dışardan söylüyoruz . Ayrıca villa içinde herşey var ,vakit geçirecek langırt, jenga tarzı oyunlar ,yatak odasında jakuzi falan. Ben tavsiye ederim, fiyatı da uygun

Nietzsche kaç günlük ve ne kadar kiraladınız acaba? Ya tesettürlü olduğum için rahat ederim diye düşünüyorum. Bi de memnun kaldıysanız villanın ismini de öğrenebilir miyim🌺

Aydın Kuşadası’nda yaptık biz balayimizi paronama hill otel kesinlikle tavsiye ederim

Annafreud rixos premium Göcek biz gitmiştik bir 7 yıl önce balayina çok güzeldi hem kalabalık değil. Çocuklar olmasa yine giderdik ama +16 oteli 😁

Annafreud kaş tarafındaki villalari önerebilirim canm hem muhazafekar korunaklı hemde çok rahat edebilecegin bir yer ben 2 sene önce 5 gün 6 bin liraya gitmiştim şimdi fiyatlar çıkmıştır tabi butceni bilemem ama çok memnun kalmıştık biz o tarz düşünürsen villa gezegeninden bulup gitmiştik