• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Ask_hosmus
1) saçma olurmu bilmiyorum ama banyo ve tekli koltukların başlıklarının üstünde
2) absürt pozisyon yok herhalde ya olsa hatırlardım 😂
3) ikimizde aynı gibiyiz ama eşim benden daha hevesli daha coşkulu ben daha sakin yavaş ilerleyen uzun süren bir ilişkiyi seviyorum ama eşim tam tersi daha sert ve hızlı olmayı seviyo 😂

Ask_hosmus Artık birinin evine gittimmi gittiğim evin koltuklarına farklı gözle bakacağım👀 😅Milletin koltuklarına bakış açım değişti kimbilir ne yaşanmışlıklar var bu koltukta diye.Ay bide gözümde canlanırsa🙈

Ask_hosmus 1ay oldu annem gildeydik bende gelirken künefe malzemesi al dedim hatayliyiz bu arada. Her etse aldı geldi içeride akşam yemeği hazırlıyoruz iftar yakın ikidebir beni salona çağırdı bende oğluma birşey oldu sandım ve künefe malzemesi 72 TL tuttu dedi ben şok 1 gün sonra da babam balık almış yanına kola al dedim param yok dedi ve o gün annesini hastaneye götürdü eve geldim cüzdanda parası da vardı 100 küsür. 2017de evlendim ilk defa evliliğimi sorguladim

Ve o günden sonra hayattan gram zevk almıyorum

Kbss canım hayat zaten pahalı, bizde çok yaşarız eşimle ama erkekler daha çok düşünüyor ev ihtiyacını emin ol ki belki o 100 TL yi ani para lazım olur diye saklıyordur, böyle şeyler için canını sıkma bence, para için huzurunu kaçırma, kırıldığını eşine söyledin mi peki mantıklı açıklaması illaki vardır

• Kbss bunu yanıtladı.

Ask_hosmus ambar ve merdivenin üstü 🤦🏼‍♀️
          İsmini bilmediğim saçma bi pozisyon Gülmekten yapamamıştım zaten 😅
          İkimizin de ateşi oldukça fazla eşitiz :)