• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Ask_hosmus 1ay oldu annem gildeydik bende gelirken künefe malzemesi al dedim hatayliyiz bu arada. Her etse aldı geldi içeride akşam yemeği hazırlıyoruz iftar yakın ikidebir beni salona çağırdı bende oğluma birşey oldu sandım ve künefe malzemesi 72 TL tuttu dedi ben şok 1 gün sonra da babam balık almış yanına kola al dedim param yok dedi ve o gün annesini hastaneye götürdü eve geldim cüzdanda parası da vardı 100 küsür. 2017de evlendim ilk defa evliliğimi sorguladim

Ve o günden sonra hayattan gram zevk almıyorum

Kbss canım hayat zaten pahalı, bizde çok yaşarız eşimle ama erkekler daha çok düşünüyor ev ihtiyacını emin ol ki belki o 100 TL yi ani para lazım olur diye saklıyordur, böyle şeyler için canını sıkma bence, para için huzurunu kaçırma, kırıldığını eşine söyledin mi peki mantıklı açıklaması illaki vardır

• Kbss bunu yanıtladı.

Ask_hosmus ambar ve merdivenin üstü 🤦🏼‍♀️
      İsmini bilmediğim saçma bi pozisyon Gülmekten yapamamıştım zaten 😅
      İkimizin de ateşi oldukça fazla eşitiz :)

Ask_hosmus ama sadece benim aileme karşı yapıyor sorun orda ben zaten asla fuzuli harcama yapmam kendi de hep Allah razı olsunsenden der ama aileme yapıyor sadece misal annemlere gittiğimizde sigarasını çıkartmaz çıkartma da çok nadir hep annemden içer

Kbss ooo o zaman sıkıntılı otlakçıyı hiç sevmem ayıp çıkarıp masaya koysa paketi sanki annen onun sigarasını tenezzül mü eder

• Kbss bunu yanıtladı.
          • Kbss bunu beğendi.

duy1se Bizim biletler saat 05:45 uçuşu içindi, yani havaalanın her yeri dopdolu olmadığı saatlerde😁 Check-in/kontrollerin yapılmadan önceki alan var ya? Oradaki en en en dip köşeye gittik biraz dinlenmek için 😂😇 orda baktık ki kimse yok tam köşeye girdik, üstümüzede montları attık ve o şekilde oldu🤭 tabi aşırı uzun sürmedi güvenlik vs.gelir korkusuyla (zaten bir kere başka bir yerde bir yakalanma olayi yaşadım🤦🏻‍♀️) ama çok heyecanlıydı 😂 Hatta eşim bir kerede VIP lounge ayarlayıp orda yapalım demişti 🤭