Heymama ben 24 üm ama zaman zaman 18 zaman zaman 80 falan hissediyorum o günkü ruh halime bağlı benim yaşım, ama şu yaşıma kadar hiç yaşıma göre davranmadım ne hissedersen o ✨ne kadar çok yaş kelimesi kullandım 😂

Heymama 25 nasıl hissediliyormuş? Yaşı hissetmek diye bir şey mi var? Hiçbir yaşımı hissederek yaşamadım. Nasıl oluyor bu gerçekten soruyorum.

ZRaporu yani hissetmek derken mesela ben 18 yaşlarındayken 25 yaşındaki biri bana çok büyük gelirdi yani haraketleri falan giyimi daha oturaklı gelirdi bana şimdi diyolar 25 yaşında kadınsın annesin artık biraz daha oturaklımı olsun yada ona göre mi giyinsen falan diyolar çevremde bende öyle hissetmediğimi kendimi hala küçük gördüğümü söylüyorum o anlamda sordum😂

Ayselsilahimigetir Dönem dönem bende nene oluyorum 🤣 dün misafirlerim vardı çok enerjik çok gençtim 😍 şimdi ise grip olmuş yatıyorum neneler gibi ay oy uy söylene duruyorum 😀😀

Ufo gel sarılam sana dünya yükü ağır gelmiş ufoma 🌺🥰

Heymama şurda 2 yıl sonra bende 25 olacam ama sanki daha 18 im kendimi o yaşlarda göremiyorum 😃😂ama ruhen 70 yaşında ki yorgunluk oluyor bazen de😃😂