Açılma
TombulHatun almanyada yaşıyorum olduğum yerde kapalı ve türk yok ve ben tuhaf gelıyorum süreklı bakışlar üzerımde dışlanma gibi durumlar yaşıyorum
Baykus aslında yaşında çok küçük kapanmamışsn bilinçsiz değilmişsin yani ben 18 yaşında kendi isteğimde kapandm 29 yaşındaym şuan açılmaktan önce giyim tarzında değişiklik yapmayı deneybilirsin nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama kendinde değişiklik görmek belki hoşuna gider
TombulHatun pantolon gömlek şal etek elbıse giymiyorum
Baykus mesela renk renk elbiseler alsan tiril tiril yazda geldi belki değişik gelir gözüne hoş gelir bunlar alternatif sadece ama buda seni mutlu etmeyecekse karar senin
TombulHatun su ara karar asamasndayım inşalalh doğru karar verırım
Baykus hakkında hayırlısı inşallah
Hakkında hayırlısı olsun . Önemli olan açıldıktan sonraki süreç bu defa insanların bakışı yine üzerinde olcak bi süre bunu konuşcaklar sonra her şey gibi unutulacak fakat ilk etapta canın sıkılabilir. Ayrıca senin için de belki rahat etmez vicdan yapıp suçlu hissedebilirsin kendini pişman olabilirsin sonra yeniden kapanmak isteyebilirsin bunlar daha da yıpratır o yüzden kararından emin olman gerek
Baykus Hakkında hayırlısı olsun ama öyle konularda Allahın rızası önemli milletin bakışları değil ☺️
Bsrkaya cok teşekkür ederim canım benim 💞🥰bizi ilgilendirmez acık da olsan kapalı baska dinden de olsan bana aynı büsrasın karakterinle ilgilenirim. arkadas suan böyle mutlu degil biz üstüne kapan kapan diye gidersek dinine komple soguk bakıcak belki karakterini de etkileyecek kafa kapalı ama içi günahla dolu nereye varıcaz böyle? ne anladık bu işten?.sevap sadece kapanmak degil ki.hoşgörü ne bizde ne onda kalıcak. bizim dinimizde bu yok .kendi müslümanlıgı biliyor bilmese anlatabiliriz isterse görevimiz. diger türlü insanları daha cok uzaklaştırıyolar.bazen sadece dısa bakıyoruz oyle yargılıyoruz.
Rouge gerçekten öyle çok doğru söyledin. İnsanlar mutsuz sevgisiz hissiz büyümesinden acinmasi kapanmasi önemli değil. Asıl insan mutlu olduğu zaman huzurludur. Mutlu olan insan da herşeyi yapar. Çevresindekileri de mutlu eder. Ölüyü bile diriltir sevgi mutluluk. Ama mutsuz olan insan ölü gibidir. Ve tehlikelidir. Herşey sevilmekten mutlu olmaktan geciyor. Kapanmayı seven ebedi surdurebilir. Sevmeyen için ona ceza gibi gelir. Etrafına bakar. Kiskanclik oluşur. Ve bu hiç iyi olmaz. İnsan nasıl mutluysa öyle yapmalıdır. Dediğin gibi biz söylemekle mütevelliyiz. Gerisi herkesin kendi kararına kalmış. 🌿😊
Baykus vallahi bu aralar çevrinmedik herkes açıldı arkadaşım biri evli 2 çocuğu oldu oda açıldı teyzem 30 yaşını geçti açıldı kuzenim boşandı açıldı ama öyle bir açılma olamaz maşallah içinde zor tutuyormuş tabiki saygı ama günahta rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah