Marbled bizim bebeğimizin doktoru hem en iyi hastanede çalışıyor hem de prof. Her yaş gurubunun kullanabileceğini söyledi. Tabii ki uzun süreli ilaçların vücuda zararları var. Bu şurubun mideyi genişlettikten sonra bırakacağını eşimde kaynımda biliyor. Ben bi eczacının söylediklerinden çok profesörün söylediklerini daha çok dikkate alırım. Bilinçli eğitimli insanlarız tabii ki kafamıza göre ilaç alıp teşhis koyamayız.

serenity Tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış ama önermek yanlış. Mesela karaciğer böbrek hastaları kullanamaz bu tür ilaçları. Karşımızdaki insanın sağlık geçmişini bilmiyoruz. Ayrıca eczacılar farmakoloji eğitimi alıyor yani direkt ilaç üzerine eğitim alıyor. İlaç konusunda doktordan daha fazla eğitim alıyorlar kısacası.

Colahusu Sizin için sonuç gösterirken sordum bugün doktora, Supradyn all day yada eczanelerden herhangi multivitamin ilaçların iştah açabileceğini söyledi. Benim değerlerim normal çıktı, supradyn aldırdım onu deneyeceğim.

serenity beyin hasarı var kasılmaları çok var vücudunda uyuyamıyor bile kasılmalar dan ağlıyor sürekli. doktora demiştim onu vermisti yeşil pakette hatta

10 gün sonra

Elzi selam canım bilmiyorum adama sordum 11 bitkinin karışımı dedı

• Elzi bunu yanıtladı.
      • Elzi bunu beğendi.

zarifhanim
        Merhaba ben de aynı durumdan muzdariptim balık yağı kullanıyorum şuan iştah açıyor sizde bence doktor tavsiyesiyle başlayabilirsiniz birde bende magnezyum eksikliği de vardı o da aşırı halsizlik yapıyormuş onu da kullanıyorum şuan iyiyim 😊

Colahusu
          Merhaba balık yağı tavsiye ederim tabi doktorunuza danışırsanız daha iyi olur 😊

Esnur iki yıl magnezyum takviyesi aldım, ersağın balık kapsülünü de kullandım ama inanın iştahımı açmadı. Günü dinç geçirmemi sağladılar sadece. Kan değerlerime baktırdım hepsi normal çıktı. Bir haftadır doktor tavsiyesiyle supradyn allday kullanmaya başladım inşallah bir etkisini görürürüm ☺

4 gün sonra

Cansu60 Saol keşke adını da bilseydin ben 53tüm 51e geriledim ya biran önce toparlanmam lazım moralim çok bozuluyor ya😞

Popy_ İki haftadır kullanıyorum hiç tartıya çıkmadım 😄 yani etki görmek için baya erken, ama gün içinde dinç hissettiriyor ve ana öğünü zorla değil de kendi isteğimle yiyorum. Sağlam üç öğün yiyebilsem bana yeter inşallah böyle devam eder 🥲

zarifhanim inşAllah ☺️ onun sadece enerji verdigini biliyorum ben kilo aldırıyorsa ben de deniyim dicektim 😅