serenity Sağlıkla kilo alsınlar inşallah. tadıda çok güzel hiç unutmam tadını 😂
Kilo aldıran vitamin
- Düzenlendi
serenity Tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış ama önermek yanlış. Mesela karaciğer böbrek hastaları kullanamaz bu tür ilaçları. Karşımızdaki insanın sağlık geçmişini bilmiyoruz. Ayrıca eczacılar farmakoloji eğitimi alıyor yani direkt ilaç üzerine eğitim alıyor. İlaç konusunda doktordan daha fazla eğitim alıyorlar kısacası.
Colahusu Sizin için sonuç gösterirken sordum bugün doktora, Supradyn all day yada eczanelerden herhangi multivitamin ilaçların iştah açabileceğini söyledi. Benim değerlerim normal çıktı, supradyn aldırdım onu deneyeceğim.
TombulHatun tadı güzel diye küçükken bir şişe şurup içmiştim 😂
zarifhanim cok teşekkğr ederim😍😍 senin adına da sevindim 😘
Cicekliperde lezzetli birşey görünce affımız yok ilaç bile olsa 😂😂😂😂
TombulHatun aynen bi de bebe aspirini vardı. Hahdhe
Cicekliperde çilekli gibi 😂😂
TombulHatun evet 😂bayılırdım
zarifhanim
Merhaba ben de aynı durumdan muzdariptim balık yağı kullanıyorum şuan iştah açıyor sizde bence doktor tavsiyesiyle başlayabilirsiniz birde bende magnezyum eksikliği de vardı o da aşırı halsizlik yapıyormuş onu da kullanıyorum şuan iyiyim 😊
Esnur iki yıl magnezyum takviyesi aldım, ersağın balık kapsülünü de kullandım ama inanın iştahımı açmadı. Günü dinç geçirmemi sağladılar sadece. Kan değerlerime baktırdım hepsi normal çıktı. Bir haftadır doktor tavsiyesiyle supradyn allday kullanmaya başladım inşallah bir etkisini görürürüm ☺
zarifhanim zarif hanımcım supradynin faydasını gördün mü
Popy_ İki haftadır kullanıyorum hiç tartıya çıkmadım 😄 yani etki görmek için baya erken, ama gün içinde dinç hissettiriyor ve ana öğünü zorla değil de kendi isteğimle yiyorum. Sağlam üç öğün yiyebilsem bana yeter inşallah böyle devam eder 🥲
zarifhanim inşAllah ☺️ onun sadece enerji verdigini biliyorum ben kilo aldırıyorsa ben de deniyim dicektim 😅
Popy_ bi supradyn energy focus var birde supradyn allday var ikisini de deneyip tarafı seçmek lazım 😄