Colahusu Kaynım ile eşimde iştahsızlık vardı. Boylarına göre kilolaları baya az. Spraktin şurubunu kullanıyorlar her akşam yatmadan önce. Kaynım baya bir toparladı kilosu yüzü çok iyi oldu. Eşimde yeni başladı. Yemekten 1-2 saat sonra 2 büyük sandviç yapıyorum yiyor fakat doymuyor. Hafif göbüşü çıktı çok şükür biraz daha mideyi genişletirsek bırakcaz şurubu. Şurup güvenilir genelde çocuk grubu kullanıyor, doktoruna da danıştı. Sadece uyku yapıyor alışa kadar

serenity bnde sipraktin surubunu kızımda kullanıyorum kasılması için uykuda yapmıyor ki hiç ya sizdeki naneli mi acaba istahta ayni olmuyor

Elzi yok naneli değil. Kasılması için mi anlayamadım ? Neyi var tam olarak kızınızın

• Elzi bunu yanıtladı.
      • Elzi bunu beğendi.

serenity Sipraktin ve türevlerini kilo almak için kullanmak yanlış bir uygulama. Alerji ilaçları karaciğeri çok yorar ve zorlu vakalar dışında 15 günden fazla kullanılması pek önerilmez. Kilo almaya çalıştığım dönemde ben de kullanmaya kalkmıştım. Abim (eczacı) kesinlikle izin vermemişti. Böyle sıkıntı yaptığını bilsem ben de kullanacağım demezdim.

serenity spraktin benim bildiğim kadarıyla alerji ilacı canım bebekken bana kullanmış annem oradan biliyorum aşırı uyku yapıyor doktora danışın başka bir sıkıntı yaratmasn kilo alsınlar diye

TombulHatun evet doktor bilgisi ile kullanılıyor zaten. Eşim özellikle vitamin vb haplar kullanmak istemediği için kaynım bunu önerdi. Bebeğimin doktoruna danıştık her yaş grubu kullanabilir sadece eşim masa başı çalıştığı için uyku yaptığından önermemişti onu da akşamları alıyor.

Marbled bizim bebeğimizin doktoru hem en iyi hastanede çalışıyor hem de prof. Her yaş gurubunun kullanabileceğini söyledi. Tabii ki uzun süreli ilaçların vücuda zararları var. Bu şurubun mideyi genişlettikten sonra bırakacağını eşimde kaynımda biliyor. Ben bi eczacının söylediklerinden çok profesörün söylediklerini daha çok dikkate alırım. Bilinçli eğitimli insanlarız tabii ki kafamıza göre ilaç alıp teşhis koyamayız.

serenity Tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış ama önermek yanlış. Mesela karaciğer böbrek hastaları kullanamaz bu tür ilaçları. Karşımızdaki insanın sağlık geçmişini bilmiyoruz. Ayrıca eczacılar farmakoloji eğitimi alıyor yani direkt ilaç üzerine eğitim alıyor. İlaç konusunda doktordan daha fazla eğitim alıyorlar kısacası.

Colahusu Sizin için sonuç gösterirken sordum bugün doktora, Supradyn all day yada eczanelerden herhangi multivitamin ilaçların iştah açabileceğini söyledi. Benim değerlerim normal çıktı, supradyn aldırdım onu deneyeceğim.

serenity beyin hasarı var kasılmaları çok var vücudunda uyuyamıyor bile kasılmalar dan ağlıyor sürekli. doktora demiştim onu vermisti yeşil pakette hatta

10 gün sonra

Elzi selam canım bilmiyorum adama sordum 11 bitkinin karışımı dedı

• Elzi bunu yanıtladı.
                  • Elzi bunu beğendi.

zarifhanim
                    Merhaba ben de aynı durumdan muzdariptim balık yağı kullanıyorum şuan iştah açıyor sizde bence doktor tavsiyesiyle başlayabilirsiniz birde bende magnezyum eksikliği de vardı o da aşırı halsizlik yapıyormuş onu da kullanıyorum şuan iyiyim 😊