papatya_ Matruskaa hormonlu zaten hormon salgıladığı için haplarda hormonlu ya canım bişey olmasın diye sor sen öyle olursa
Xlovemax12 papatya_ benim kızım 6 aylıkken 2.ciye hamile kaldım şimdi 19 aylık büyügüm küçük 3 aylık Rabbım yardım ediyor ama yinede dikkat edin tabi
Betti Matruskaa bende kaymamıştı doktorun dediğine göre ama ben o dönem 30 kilo falan vermiştim ve sonrasında başka bi doktordan fazla kilo vermenin spirali kaydırdığını duydum
papatya_ Betti ilk defa duydum kilo verildiğinde kaydığını ben 5 kilo verdim ama büyük bı değişiklik değil tabi
Blondie Matruskaa benim bir tanıdığım var sprialle korunuyordu başka birsey icin kan vermeye gitmiş o sıra öğrenmişti hamile olduğunu sürpriz hamilelik yani ve spriali de hic kaymamış
Matruskaa papatya_ Bendede öle oldu mantar oldu adet olmadım ondan oluyormu öle. Dün yıne test yaptm negatıf
Matruskaa Blondie Sporal artı hap dedım hapıda unuturum duruma göre ya artı hap yada artı ıgne vurulcam artk yumurtlama gunlerı basım agrıycak kacacam 😁
Blondie Matruskaa ben iğne vuruldum bana yan etki yaptı mecbur spriale gectim oda kayma olmuş bidaha çıkarıp taktiricam😂
papatya_ Matruskaa ben adet olmadığım zaman kistim olduğunu öğrenmiştim mantarda yaşamadım böyle bişey ama bilmiyorum ki
Matruskaa papatya_ dogum kontrol hapı kullanıyordum gecen ay bıraktm spıral taktırıcam dıye hasta olamadm daha
papatya_ Matruskaa doğum kontrol hapi bende bazen gecikme bazense lekelenme yapmıştı hormonlu olduğu için etkiliyor canım
Angellove2010 papatya_ ben varım canım hemde hiç kaymamıştı sprial şu an oğlum 2 yaşında sizinde geçmiş gününüzden bi aç karnına sabah test yapın derim
papatya_ Angellove2010 Allah bağışlasın 😊 mantar oldum sanırım sirkeli suyla temizliyorum lekelenme şeklinde kan geliyo 😕 aşırı kasiniyo
1232222 papatya_ canım bence sprial geciktieiyo benim 34 gecikiyor sürekli oruç zamanı 16 gün olmamıştım benimde 10 ay oldu takalı ekstra korunmuyosan bir ihtimal
papatya_ 1232222 ooo senin baya gecikiyo ya bakır mi hormonlu spiral mi doktora gittin mi ,spirale güvendim açıkçası başka türlü korunmuyorum ama lekelenme şeklinde gelmeye başladı bugün