Bsrkaya şuan bitlis teyiz seneye tayinciyiz ve eşim uzatmayı düşünüyor bakalım hakkimizda hayırlısı

Pembishhatun eşimden 2 yıldır ayrıyız. Bebeğim doğduğunda bile yanımızda değildi. 1 ay sonra gelebilmisti. 2 yıldır bebekle bir başıma çok zorlandım, çok yoruldum, çok yıprandım. Bu şansı hakettigimizi düşünüyorum 🤗 benim eşimde piyade. Umarım sizinde gönlünüzdeki olur 🍀

Bsrkaya ahh yazmıştık bizde Bursa. Çıkmadı 🤗 çok güzel bir şehir bence ama pahalı olduğunu duydum.

Bsrkaya Umarım çıkmaz maalesef pahalı bir şehir zenginseniz eğer güzel yaşarsınız ama başka türlüsü çok zor 🤣

Banuuu vallaha çok haklısın çünkü öyle bir yerde bende yapamam hattaa günlerce aglayabilirim yaniii sinirdeen 😂🤦🏻‍♀️ ben Bursa’ya bile zor alıştım. Belirli bi yastan sonra alisilmiyor. Ki bursa yani sen dusun. Diğer yerlere alışmak çok zor olur benim için. Birde ben sürekli gezmeyi severim. Yani yapabileceğim bı aktivite yoksa sürekli aynı seylerden de çok çabuk sıkılırım hele merkez olması lazım bana alışveriş hastasıyım yapmadığım zaman depresyona giriyorum bildiğin 🤦🏻‍♀️ o yüzden inşallah oyle yerler denk gelmez 😂

Bsrkaya İlk öğrendiğimde çok ağladım, gideceğimiz mewzusu açıldığında hala ağlıyorum 😥 Bende gezmeyi alışverişi v.s çok sewerim ama işte şans mı diyeyim bilmiyorum. Allah tan merkeze gidiyoruz ilçeleri daha kötüymüş. Ama yine de içimden gitmek gelmiyor. Tek iyi yönü Ankara, Nevşehir, Eskişehir’e filan yakın olması. Oralara gideriz alışverişe gezmeye filan. İçimi rahatlatan tek şey bu ve 2 yıl sonra butona basıp batıdan batıya tayin isteyecek olmamız. Tabii o da kabul edilirse.
          Birde ben şu an olduğumuz ili de çok sewiyorum, çok alıştım biraz da bu yüzden kötüyüm gideceğimiz için. Ama işte mecburuz, bir yerde kalamıyoruz maalesef ki..

Bsrkaya Bu arada yaşınız kaç sakıncası yoksa, belli bir yaştan alışılmıyor demişsiniz de.. ☺️

Banuuu dur dur hemen soylemiyim sence sen kaç tahmin ettin bu sözümle 🤔🤭😌😂

Banuuu Naptiinnn kiiaazzzz ne 33 34du belirli bi yastan sonra diyince tabi aldı attı mezara gömdü bizi 😂 benim gönlüm yaşlanmış galiba 🤭 25 yaşındayım.🙈 Sen kaç yaşındasın