Birgariphanci valla benm gorumcemde cok iyidir 2 tane var ikiside dağlara taslara nazar degmesin cok iyiler 🙈🙏🏻
Görümce mobbingi
Cansu37 gorumcesi kötü olanlar gelsin 🤣 valla bende çok iyi bir gorumceyim beni çok severim abimin eşi ama bize gelen bu
Birgariphanci benim görümcem de bugün bize geldi çocukları havuza soktuk bana yük olmamak için iki tencere yemk yapmış getirmiş. Çocukları havuzdan sonra yıkadı diye bütün banyoyu yıkayıp domestos yaptı. Evi sildi süpürdü öyle gitti😂 sağolsun çok iyidir ya böylelerini okuyunca şaşırıyorum
Birgariphanci çakamıyormusun suratının ortasina.😆 Bende benimkine deli oluyorum. Bir kasik suda boğasım var🤮. Bizde gorumce olucaz ya boyle insanlari gordukce tiksiniyorum
Birgariphanci ailecek görümcenizi psikoloğa gitmeye ikna edin.
ZRaporu oda bişey mi benim hiç görümcem yok 😂😂😂
Birgariphanci 🤷🏻♀️ Nasıp kısmet herkeze nsıp olmuyo işte iyi gorumce kaynana benm allaha sukur hepsi eltim bile
Mirinda ay sussun yeter ben bir şey yapmasını beklemem 😃
1bbby az kaldı çakcam 😃 kimse de niye çaktın demez zaten
ZRaporu kesinlikle gitmeli ama sorsan herkes hasta kendi normal
Birgariphanci muhtemelen kendinde eksik bulduğu şeyleri sende fazlasıyla gördüğü için kıskançlıktan ölüyordur, zaten aklı olmayan insanlar her konuda akıl verir. Kocana anlat durumu ve görümcenle arana mesela koymak istediği söyle.
Ruzgarin_kadini bu daha iyiymiş 😁
Birgariphanci Siz yeter diye bağırmayacaksınız. Eşinizin müdahale etmesi gerekiyor eğer eşiniz karşı çıkmıyorsa o daha çok burnunu sokar herşeye ama eşiniz bir kere haddini bildirse bak bakalım bir daha yapıyor mu
Birgariphanci rabbim benim görümcemden razı olsun o kadar iyikiii kaynanam bişey dese bana niye öyle dedin diye annesine kızıyor bana asla toz kondurmaz aslaaaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok şükür
Birgariphanci ayy evlere şenlik. Birlikte mi yaşıyorsunuz?