Birgariphanci çakamıyormusun suratının ortasina.😆 Bende benimkine deli oluyorum. Bir kasik suda boğasım var🤮. Bizde gorumce olucaz ya boyle insanlari gordukce tiksiniyorum

Birgariphanci 🤷🏻‍♀️ Nasıp kısmet herkeze nsıp olmuyo işte iyi gorumce kaynana benm allaha sukur hepsi eltim bile

ZRaporu 😂 Ne kadar mütevaziler kız Alllaahim esirgesin 🥲😂😂😂

Birgariphanci

Birgariphanci muhtemelen kendinde eksik bulduğu şeyleri sende fazlasıyla gördüğü için kıskançlıktan ölüyordur, zaten aklı olmayan insanlar her konuda akıl verir. Kocana anlat durumu ve görümcenle arana mesela koymak istediği söyle.

Anilla mütevazilik mi ben pek bilemedim orayı ama öyle sıkı fıkı bir ilişki yok aramızda 😬🤭

Birgariphanci Siz yeter diye bağırmayacaksınız. Eşinizin müdahale etmesi gerekiyor eğer eşiniz karşı çıkmıyorsa o daha çok burnunu sokar herşeye ama eşiniz bir kere haddini bildirse bak bakalım bir daha yapıyor mu

Birgariphanci rabbim benim görümcemden razı olsun o kadar iyikiii kaynanam bişey dese bana niye öyle dedin diye annesine kızıyor bana asla toz kondurmaz aslaaaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok şükür

1papatyaa malesef çok arsız. Eşim Aylarca konuşmuyor bana davranışları yüzünden sonra ben dayanamıyorum kardesindir ara diyorum. Evimize falan sokmuyor zaten kardeşini ama hala bekar olduğu için izne geldiğimizde mecbur görüşüyoruz.

Sept yok Allah korusun iznimizin 4 gününü ayırdık 4 gün katlanamadim düşün

• Sept bunu yanıtladı.

Helloyase evet bizde onu düşünüyorz evlense herşey yoluna girecek gibi. Zaten mesafeliyiz izinlerde mecbur görüyoruz. İnsan olsa eşimin tavrını anlayıp susar ama susmuyor eşime de karışıyor eşim bağırıyor cağırıyor yine yüzü kızarmıyor farklı bir kişilik 😃