Yeter diye bağırasım var artık. Ailenin tum fertleri bıkmış durumda ben depresyon eşiğindeyim. Böyle bir hasta ruh olamaz ya geldiğimiz gunden beri herşeye karışıyor. Kapıyı öyle kapatmayın oraya basmayın tabanlarımız değerli kırmayın. Şampuan alıyorum bunu niye aldınız bir yere gidiyoruz ona niye gittiniz. Gözleri deli deli bakıyor zaten korkuyorum da sus diyorlar dur diyorlar yok tam gaz devam ediyor 🙄

Birgariphanci ay burda ki gorumcekleri okudukça şok oluyorm ya. Benim görümcem benden bile bin kat iyidir. Ama sizin ki gibi arıza bı görümcem olsaydı ağzına ederdim valla

mamacita işte bizimkinin ağzına ailecek ediyoruz ama yüzü bile kızarmıyor. Kayinbabama kaynanama karşı da aynı onlara da sürekli bir seyler sokuşturuyor 😃

Cansu37 gorumcesi kötü olanlar gelsin 🤣 valla bende çok iyi bir gorumceyim beni çok severim abimin eşi ama bize gelen bu

Birgariphanci benim görümcem de bugün bize geldi çocukları havuza soktuk bana yük olmamak için iki tencere yemk yapmış getirmiş. Çocukları havuzdan sonra yıkadı diye bütün banyoyu yıkayıp domestos yaptı. Evi sildi süpürdü öyle gitti😂 sağolsun çok iyidir ya böylelerini okuyunca şaşırıyorum

Birgariphanci çakamıyormusun suratının ortasina.😆 Bende benimkine deli oluyorum. Bir kasik suda boğasım var🤮. Bizde gorumce olucaz ya boyle insanlari gordukce tiksiniyorum

Birgariphanci 🤷🏻‍♀️ Nasıp kısmet herkeze nsıp olmuyo işte iyi gorumce kaynana benm allaha sukur hepsi eltim bile

ZRaporu 😂 Ne kadar mütevaziler kız Alllaahim esirgesin 🥲😂😂😂

Birgariphanci

Birgariphanci muhtemelen kendinde eksik bulduğu şeyleri sende fazlasıyla gördüğü için kıskançlıktan ölüyordur, zaten aklı olmayan insanlar her konuda akıl verir. Kocana anlat durumu ve görümcenle arana mesela koymak istediği söyle.

Anilla mütevazilik mi ben pek bilemedim orayı ama öyle sıkı fıkı bir ilişki yok aramızda 😬🤭