Bum Kızlar merhaba, diyet konusunda tecrübesi olan hedefine ulaşıp kilo verenlerden yorum bekliyorum. Bana bir akıl verin diyetle birlikte ekstra kilo verdiren çay vs kullandınız mı? Etkili bir diyet menünüz var mı?
delikcorap Bum tek başına çay fayda etmez canım ben yaklaşık üç aydır diyetisyene gidiyorum 22 kg verdim hedefime son 6 7 kilo kaldı tek gerçek sağlıklı düzenli beslenme be az porsiyon kesinlikle
sosyolog1kadin Bum kesinlikle diyetisyene gidilmeli bence. Online yapıyorum ben 1 ay oldu 4 kilo gitti kaldı 5 kilo verilecek. 10 gün ara verdim annem geldi herşeyi yedim içtim gram almadım çünkü yağdan verdim yağdan verince kolay kolay almıyorsun
boncukk Cay felan hepsi yalan. Saglıklı düzenli beslenmen hareket ederek kilo verebilirsin. Ama bunu 2-4-6 ay yapıp bırakırsan tekrar kiloları alırsın. Senin hayatında diyet degilde saglıklı beslenmeyi şeker tüketmemeyi düzenli yaparsan. Kilo verirsin ve bol bol su. Benim yaptıgım 16 saat yemiyorum 8 saat yiyorum. Sudan başka hic bir icecek hayatımda nadir anlardan haric yok.
bitterdelisi24 Ozge49595 profıl fotoğrafınla yaşam tarzını cok uyumlu buluyorum nedense 😂😂söylemek istedim şimdi gorunce :)
sosyolog1kadin delikcorap spor yapıyor musun bende 1 ay oldu diyete başladım diyetisyenle. 4 kilo verdim bende basen var erisin istiyorum bugün başladım spora zaten kalan 5 kilo fazlam var
Denizgoz Bum Diyetisyene gidiyorum sağlıklı beslenip her gün 1 saat spor yapıyorum 62’den 58’e düştüm hedefim 55 az kaldı inşallah cay korse falan bana hikaye geliyor en etkili yöntem sağlıklı beslenip spor yapmak yada yürüyüş yapmak gerisi kısa vadeli oluyor diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim ne kadar yağdan verdiğinizi de görmüş oluyorsunuz👍
sosyolog1kadin 2minikmucize uyanınca ılık suya bi kaç damla limon yada sade kahve 2 bardak su 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum ben anca acıkıyorum. 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek yeşil çay 5 6 adet zeytin salatalık domates yeşillik kahvaltı böyle genelde. 1 gibi ara öğün kahve yanına 3 5 adet çiğ kuru yemiş 4 gibi de 1 adet meyve yada 1 bardak ayran yanına Altınbaşak bisküvi 3 4 adet ama ben açlık hissetmediğim için genelde ara öğün 1 defa yapıyorum yada hiç yapmıyorum akşam yemeği de 6 yemek kaşığı sebze 3 yemek kaşığı pilav 1 kase yoğurt bol salata. Et tavuk balık olunca da 120 gram yanına bol salata 1 dilim ekmek yada 3 4 yemek kaşığı pilav arada kilo veririmi durursa detoks yapıyorum En geç 9da bi porsiyon meyve. Ama benim kilom yüksek değil 62 kiloyum hedef 53 o yüzden öğünlerim az çünkü bu bana göre yapılmış. Başkasının listesi çok farklı oluyor herkesin yaşam tarzı kilosuna göre değişir