• ANKET
  • DİYET KONUSUNDA DENEYİMLİ OLANLARRR

Kızlar merhaba, diyet konusunda tecrübesi olan hedefine ulaşıp kilo verenlerden yorum bekliyorum. Bana bir akıl verin diyetle birlikte ekstra kilo verdiren çay vs kullandınız mı? Etkili bir diyet menünüz var mı?

Bum çay falan hikaye tek gerçek sağlıklı beslenmek 👍 düzenli saatli ve sağlıklı

Cay felan hepsi yalan. Saglıklı düzenli beslenmen hareket ederek kilo verebilirsin. Ama bunu 2-4-6 ay yapıp bırakırsan tekrar kiloları alırsın. Senin hayatında diyet degilde saglıklı beslenmeyi şeker tüketmemeyi düzenli yaparsan. Kilo verirsin ve bol bol su. Benim yaptıgım 16 saat yemiyorum 8 saat yiyorum. Sudan başka hic bir icecek hayatımda nadir anlardan haric yok.

Bum tek başına çay fayda etmez canım ben yaklaşık üç aydır diyetisyene gidiyorum 22 kg verdim hedefime son 6 7 kilo kaldı tek gerçek sağlıklı düzenli beslenme be az porsiyon kesinlikle

Bum kesinlikle diyetisyene gidilmeli bence. Online yapıyorum ben 1 ay oldu 4 kilo gitti kaldı 5 kilo verilecek. 10 gün ara verdim annem geldi herşeyi yedim içtim gram almadım çünkü yağdan verdim yağdan verince kolay kolay almıyorsun

delikcorap spor yapıyor musun bende 1 ay oldu diyete başladım diyetisyenle. 4 kilo verdim bende basen var erisin istiyorum bugün başladım spora zaten kalan 5 kilo fazlam var

Bum Diyetisyene gidiyorum sağlıklı beslenip her gün 1 saat spor yapıyorum 62’den 58’e düştüm hedefim 55 az kaldı inşallah cay korse falan bana hikaye geliyor en etkili yöntem sağlıklı beslenip spor yapmak yada yürüyüş yapmak gerisi kısa vadeli oluyor diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim ne kadar yağdan verdiğinizi de görmüş oluyorsunuz👍

sosyolog1kadin yok canım spor yapmadım arada yürüyüş yaptım ev çocuk başlı başına spor 😂😂