postmodernmom dip köşe temizlik titizlikten ziyade evin her alanına kokular koymak zamanlı sprey kullanmak mis gibi kokmasında çok etkili 🧚🏻♀️
Evin mis gibi kokması
postmodernmom dur sana sırrımı solim 😂😂😂😂 kucuk kokulu mumlar varya.. ben onlardan koyuyorum heryere gelen bayılıyo ne kokuyo dıyo :) bilmem evin kokusu dıyorum :)) mesele ıkı koltuğun altında var kitaplığım var kıtwplwrın arkasına koydum yatak odasında yatagın altında var kenarında var :)
postmodernmom bimdeki beyaz sabunlu yüzey temizleyiciyi kullanıyorum ben heryer temizlik kokuyor sabah akşam silesim var 🤪
postmodernmom aslında kokuyor ama biz sürekli evde olup alıştığımız için bize kokmuyor gibi geliyor. Ben mesela bambu kokular koydum. Salon, banyo ve tuvaletimde var. Her temizlik sonrası yerleri kokulu yüzey temizleyici ile silerim ve oda spreyi sıkarım mutlaka. Evi güzelce havalandırır sıkarım her yere. Ama asla kokmuyor gibi geliyor. Her gelen misafir binada sizin kata çıkınca senin evin kokusu daha içeri girmeden geliyor diyo mesela 😂
https://ty.gl/gefgy2k2bc bunları çok övüyolar daha almadım bende gidip mağazına bakıp almayı düşünüyorum
postmodernmom bence düzenli ev temizlemede koku yapacak çamaşır bulaşık vs biriktirmemek bir etken birde şu sıralar yeni keşfettiğim bir çamaşır kokusu var chakra powder pleasure diye ütü yaptıktan sonra çamaşırlara 1-2 fıs sıkıyorum dolap içlerinde sıkıp kapağını kapatıyorum perdelerime koltuklarıma sıkıyorum farkettimki birkaç gün evdeki kokusu gitmemiş pudramsı bir kokusu var fiyatı bir tık pahalı ama uzun süreli gidiyor çok sıkmıyorsunuz zaten
Kesinlikle perde halı ve koltuk temizliği çok önemli… Düzenli olarak yıkar siler temizlerim halı silmekten nefret ediyorum yinede arada elime lif alıp üstünden öyle bir geçiyorum.koltuklari da gelen misafirden sonra çamaşır deterjanı ya da yumuşatici suyu yapıp bezle hafif nemli şekilde silerim takıntı yapmıştım bi ara bu durumu her gelen ayağını koyarak oturuyor ve herkesin ayağı kokuyor gibi hissediyordum 😀 şuan o kadar olmasa da haftada bir muhakkak yaparım bu işlemi … Ve halılara vanilya tozu döküp süpürmek bu da çok etkili ve kalıcı bir yöntem… Bunun yanı sıra evde kirli bulaşık çöp kokmuş şeyler biriktirmemek hemen yok edin bunlarla bile farkı göreceksiniz
postmodernmom ben genelde yerler için beyaz sabunlu yüzey temizleyici kullaniyorum, yumuşatıcı olarak bingo soft manolya bahcesi ve bingo kuzumun kokusu canım kızım kullaniyorum. Gercekten müthiş kokuyor çamaşirlar, koltuklari sık sık siliyorum beyaz sabunla. Toz alırken de viking pembe şişe olanı kullaniyorum. Herkes mis gibi kokuyor evin diyor 🌸😊 birde koridorda lavantalı oda spreyim var, misafirim gelecegi zaman açıyorum genelde 😂 mis gibi lavanta kokuyor heryer, sıvı sabunum da lavantalı 😍
bitterdelisi24 bak seeen 😅 mumları saklayıp evi mis kokutuyo sorana da evin kendi kokusu diyo 😅 zekice valla 🤭 peki şimdi soyle bakalım o mumları nerde bulabilirim ben
- Düzenlendi
postmodernmom dip köşe heryeri ama heryeri temiz tutuyorum bir parmak bile kalmicak sekilde temizlik düzenim de var o yüzden hep oyle kalır ve heryeri yıkayıp sildigin için temizlik kokulu ürünlerle nereye otursan ordan o koku gelir dolapları actın mı temizlik kokusu yüzüne vurucak bu takıntım zaten ayakkabılık bile oyle olucak nerden gecersen temizlik kokucak çünkü gectigin yerlerdeki esyalar temiz onlardan gelicek jilet gibi olucak nişanlıydım yeni evde oturmamıs olmamıza ragmen temizligi yapar çıkardım nişanlımın tarafı sizde uyuyalım sen evlenene kadar diyodu kapıyı acıp kokuyu alıp kapatıyoruz diyorlardı annemlerde de öyle yapıyoduk diger eve de geçirdim .bunun için yapman gerekenleri ürünleri fln yazsam dag olucak genel olarak söyleyim o da dip köse temizlik .kirli ,kokan eve ne sıksan temiz kokmaz o koku kalmaz
Rouge kuzu evlendin mi sen 🙈
Rouge yaa mutluluklar dilerim ben temmuzda zannediyordum 🙈 Allah bir yastıkta kocatsın inşallah 🥰
Rouge biliyorum bebeğim ama ne bileyim 10-15 falan diye düşünüyordum 😂