Bencilsismanpislik yani ben istediğim zaman konuşmalarımdan belli ederom gündüz de akşam için mesaj atarım . Eşim öpme seklimden bile anlar . Bilmiyorum mesaj falan atabilir siniz bence . Akşam sana bişey gostericem derim , akşamı sabirsizlikla bekliyorum derim . Bazen yanıyorum sondurelim mi derim yani bu şekilde

Azramomyy utangaçlık değil aslında mesela ben teklif edersem hoşuna gider biliyorum ama yine de yapamıyorum hergün kendime söz veriyorum ama yok olmuyor niye böyle bilmiyorum aşamıyorum

Teklif etmek derken, benimle bu gece ses yapar mısın demeyeceksin tabiki, arkadaşlarin da dediği gibi istediğini belli edeceksin. Ben yatağa soyunup girerim mesela. O da beni öyle görünce hemen soyunur. Ya da yatarken sarılırım. Sonra elimi yavaşça aşağıya indiririm. Bunun gibi şeyler…

Rengarenk yatağa soyunup ya da gecelikle girdiğim oluyo bazen, ama o zaman yine o beni öyle gördüğü için o başlatmış oluyo. Benim istediğim direk benim başlatmam bunu nasıl yapim 😂 çok saçma bi soru biliyorum ama gerçekten böyle olsun istiyorum