Fairytaleee oo baya iyi seninki 243 benim
💋Tanışalım kızçelerr 💋
Fairytaleee hoş geldın ablacım sanırım. Aramızda yenısın bende Ankara ıkıncı evlılıgım bu antaydam ankara ya gelin geldım dıyelim ıkıncı baharım 2020 de Evlendım yanı pandemi geliniyim 3 tane evladım var 43 yasındayım yanı senın yasında kızım var Benım ıkı tane bırde yakısıklı havucum var oglusum rabbım isteyen herkese evlat sevgısı taddırsın inşallahh
Fairytaleee evet öyle görünüyor. Bilmiyorum daha büyük biri var mıdır
Sedaa inşallah. Diğer dersleri hiç sevmiyor. Ders çalışmayı sevmiyor. Zorla ders çalışıyor. Ama herkesin bir zeka çeşidi vardır ya. Benim kızımın sanatsal zekası var. O yönde ilerlemesini isterim. Bunun için de elimde geleni yapcam.
Rengarenk böyle bilinçli annesi olması ne güzel. Evet dedigin gibi herkesin yetenegi farklıdır. Benim sözel derslerim de cok iyiydi, matematik derslerini hic sevmezdim ama ezberim cok iyi oldugu icin formülleri ezberleyince matematikten de yüksek puan alırdım, kızının sözel dersleri nasıl, genelde sanatlar zekası yüksek olan kişilerin ezberi de iyi oluyor. Yani bi gördüğünü unutmaz, her şeye ayrıntılı bakar. Kızına her zaman destek ol canım, benim oglumda şuan 3 yaşinda ama boyama yapmayi cok seviyor. Araba resmi ciziyor, cok gúzel kalem tutuyor. Bu devirde bilinçli anne olmak lazım gercekten. Benim yetenegimi annem görmedi ama öğretmenim görmüş, ögretmenim sayesinde ben resme yöneldim ☺
Yuzu teşekkür ederim ama zaten eski üyeyim 😂 memnun oldum tanıştığımızda ❤️
Gokkusagim bende başta hiç sevmiyodum ama alıştım ekimde gidicez ama eşimin tayini çıkıcak
Fairytaleee
Merhabaa ben de aydan azerbaycanda yasiyorum😊😊
Sedaa kızım daha çok öğretmenini sevdiği dersleri seviyor. Fen, ingilizce,Türkçe
Ezberi fena değil. Çok çabuk ezberler. Tek sorun ders çalışmayı ve kitap okumayı sevmiyor. Boş zamanlarında sadece resim yapmayı seviyor. Kursa gittiğinden beri de baya yol katetti. Bakalım. Hakkında hayırlısı 😊
Adim Sedef 😇
24 yaşındayım 😇
Balikesirde yaşıyorum 🤓
1 buçuk senelik evliyim 🧚♀️
1 yaşında oğlum var 20 haftalık da karnımda var 🥰
Çalışmıyorum 🧸
Fairytaleee ismim merve 1 senedir evliyim ve 4 aylık bir kızım var normlade çalışıyordum ama kızıma bakacağım diye işten çıktım şuan ev hanımıyım istanbulda oturuyorum ☺️
Sedefyrs1101 memnun oldum canım ❤️
Merve_bolat memnun oldum rabbim bağışlasın inşallah 🥰❤️
Fairytaleee 24 yaşındayım bir kızım var 4 yaşında 🌸 Manisa’da oturuyorum, tanıştığıma memnun oldum 🫱🏻🫲🏼
Fairytaleee amin inşallah ☺️
Fairytaleee tesekur ederm bende memnun oldum
Fairytaleee Fatma Nur
21 yaşındayım
3 yıldır evliyim
Bir oğlum var
Gaziantep de oturuyorum
Şu an çalışmıyorum yeni doğum yaptım 🎊