dolapfaresi teşekkür ederim biraz daha büyümesi gerekiyor belkide çok tuhaf bir haldeyim bilmiyorum

Lavinia_ bizim zemin parke değil o yüzden kaldıramıyorum 🥲 halıya yapmamıştı lavabonun önünde bırakmış 😂

rafadanyumurta bence biraz daha bekleyebilirsiniz ama bu surecte tuvalet iletişimi kurabilirsiniz ,kitap okuyabilir, güzelce anlatabilirsiniz ona. Tam anlamıyla Konuşmaması bir engel degil asla çünkü dediğim gibi kızım da konusmuyordu sadece 9 10 kelimesi vardi o zamanlar

Cocuklu Ama etrafa yapması lazım ki rahatsız olsun. Siz eğer kendiniz gotururseniz ne tuvaletinin geldiğini hissedip kaslarını kontrol edebilir ne de tam anlamıyla öğrenebilir. Gerçekten zorlu ve sabır gerektiren bir süreç. Hiç öğrenmeyecek sanıyorsunuz ama bir bakmışsınız hersey bi anda yoluna girmiş. Lütfen pes etmeyin, kızım ilk 2 gün abartmıyorum belki 20 kez toplamda yere üstüne yapmıştır.

Cicilibicili İnanın bezle rahatsız olmaz çünkü hissetmez kolotla play çok farklı bir iki belki 4 5 gününü alicak ama rahatsız olucak ve kaslarini kontrol etmeyi öğrenecek gerçekten ❤️

PiTi oy hemde nasıl, Rabbım hayirla buyumelerini hayırlı evlatlar olduklarını görmeyi nasip eylesinde inşallah rahat bir oh çekelim o zaman 🌸

• PiTi bunu yanıtladı.
        • PiTi bunu beğendi.

Cicilibicili Kaç yaşına çocuğunuz? bizim 2 yaşındaydı öğretmeye çalışmıştık kabul etmedi hiç bir şekilde zorlamadik 2 buçuk yaşını geçmişti çizgi filmlerle tuvalet eğitimli videoları açardım sonra kendi istemeye başladı yavaş yavaş öğrendi sizde acele etmeyin zorlarsaniz daha çok çekinir onun zamanı var daha

Cicilibicili mühtemelen henüz buna hazır değildir annesi🌸 oğlum 2 yaşındayken çevre baskısı falancanın kızı şu yaşta bıraktı bu hala bezine mi yapıyo bilmem nelerine dayanamayıp tuvalet eğitimi vermeye çalıştım ve sonuç berbat hem oğlum hem ben inanılmaz yorulduk ve doktoruma danıştım doktorun dediği şuydu “ tuvalet eğitiminin ek gıdaya başlama gibi yaşı ya da zamanı yoktur çocuk ne zmaan hazır hissederse o zaman başlayın yoksa gelişimine çok büyük darbe vurmuş olursunuz ilerde cinsel hayatını bile etkiler” sonra hemen vazgeçtim ve bu sene 3 yaşına bastığında tekrar bi deneyelim dedim sadece 2 günde öğrendi ve asla yormadık birbirimizi🌸 ha arada altına kaçırdğı oluyor tabiki ama çok normal