Kuzulkurt tarihi geçmiş olan tüm ürünler derimize zarar verebilir . İçeriğindeki bir ya da birkaç ürünün ömrü ne kadarsa ona göre bir ayarlama yapılıyor. Açıldıktan sonra sallıyorum 12 aysa ömrü o sure zarfında kullanilmali. Market şampuanı değil de daha nazik bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim. Sac derinizde kızarıklık falan var mı ?

gshande hayır, kepek arttı biraz ve kaşıntı var onlar dışında hiç bir şey yok

Kuzulkurt kepek olmustur muhtemelen kullanma ve yıkama biraz kendi haline donsun şimdi sık yıkarsan egzamaya falan dönebilir kasımamaya calıs

Kuzulkurt en son ne zaman yıkadın ?biraz bekle kendini bulmasına izin ver bence sacın nem dengesini bozuyor tarihi gecenleri satmamaları lazım ya bak diyelim sacını 2 günde bir yıkıyosun 3. Gün ilk hafif sönme olur sacta cok az yaglanır ya tam o kıvama gelince yıka ama su cok sıcak olmasın dusta iyice tara ozellikle sac diplerini bol suyla akıt eger durum cok vahim diyorsan bir tık daha yaglı oldugunda yıka ama yine cok degil o zaman da kötü sonra bana teşekkür edersin gerçekten düzelicek

Rouge dün şişme havuzda oynadık kızımla saçım ıslandı ama yıkamadım bu gün yıkarım diye düşündüm. Bu gün yıkıyım pazartesiye kadar yıkamıyım olur mu acaba çok geç yağlanıyor zaten

Kuzulkurt Benim de aşırı kaşıntım var eşime baktırdım kaç defa bir şey yok diyor bu postu görünce gittim baktım son kullanım tarihine 07.06.2022 yazıyor bunun da tarihi geçmiş ilk defa gördüm böyle bir şey bu yaşıma kadar başımda 1 tane kepek yoktu kepeklenme de olmuş

Kuzulkurt aynı seyı bende yaşadım sıkayet ettim gratise gittim :) kız dedı şampuanlarda üretim tarıhı yazıyo .. açıldıktan 12 aya kadar kullanılıyor.. gerçekten öyleymıs .. senın gördüğün nısan tarıhı uretım tarıhı yani

Amannebileyim evet bende de kepek yoktu hiç. Bu şampuanı 2-3 haftadır kullanıyorum ve kaşıyınca kepek çıkıyor ve çok çok kaşınıyor iğrenç olmuş Elidor

Kuzulkurt yıkama bence düzelmesi için biraz dısını sık yani şimdi nem dengesi bozulmus olabilir ornegin hergün yıkarsan ertesi gün alısır yaglanır sacını sen biliyosun benim demek istediğim kendi haline bırak bir iki gün hic dokunma biraz yaglansın sonra dediklerimi yap düzelir şimdi yıkarsan bozulmadıysa da daha kötü olur

Kuzulkurt yenilemiş olabilirler benim de en sevdigim sampuan yenilendi 18m falan yazıyor ya o mesela acıldıktan sonra 18 ay kullanabilirsin demek sende direk türkce 12 ay yazmıs ama benim sevdigim sampuan yenilendi hala eskisi satılabiliyor yinede ne kadar acıldıktan sonra dese de sampuanın sadece kapagı var o da cokca kez acılıyor mesela kremler tamamen kapalı sen evde kendin acıyosun sampuansa herkes alıyor açıyor kokluyor atıyor sepete hic de kapalı degil

Rouge o zaman yıkamıcam bu gün. Genelde 2 günde bir yıkıyorum çokta uğraşmadığım için yağlanmıyor. Yani yıkıyorum elidorun bukle belirginleştiricisini kullanıyorum sonra bırakıyorum, düzleştirici uzun süredir kullanmıyorum o yüzden sadece şekillendiricinin yağı oluyor

Rouge internetten baktım bir sürü şikayet eden var. Bir kere kullanılması problem değilmiş uzun süre kullanılınca sıkıntı oluyormuş ben 2-3 haftadır kullanıyorum o yüzden böyle etkiledi demek ki

Kuzulkurt tamam bu seferlik bir gün daha fazla tut 3 gün yap sonra dedigim gibi yap sonra kasıntı masıntı kalmaz düzelicek goruceksin ondan sonra gene her zamanki rutine don ama sampuanı degiştir bu arada ya yenilenmiş sacını mahvetti yada sacın alıstı artık ihtiyacın baskadır kurutmus da olabilir veya gerçekten eski olabilir

Rouge değiştirdim ya bir daha almam Elidor. Normalde Clear kullanırım zaten son 2-3 aydır elidora geçtim geçmez olaydım. Clear kullanmaya devam edicem o güzel geliyor saçıma