Pasaklı birsen 🤔😂
Kbcr valla hiç işim olmaz falla her şey olacağına varır zaten ☺️
İzmirin neresinde birsen 😂
incilikaftan yamanlarda die biliyorm
Kbcr ben duydum bir öğrencim gitmişti anlatmıstı bende gitmeye niyetlenip vazgecmiştim bende yakın oturuyordum ozamanlr tarif ettiği tarafa. Falcılar gecmişi anltıyor geleceğe dair cıkarımlrda bulunuyorlar. Kıbrıs sehitlernde bir kafe vardı eski leman kültür olan yerin karsısında orda bir adam vardı oadam efsaneydi. Geleceğe dair söledi hiç bişi cıkmadı ama gecmişe dair birseyler öğrenmiştim bilmediğim. 😂 bşrde erkek arkadasımdan ayrılmayı düşünüyordum o sıralar emin olmamı sağladı
Kbcr ben biliyorum daha önce gittim geleceğide söylüyor bana söylediği herşey oldu bende hiç inanmazdım aman ne olacak ki diyip gittim şok oldum aslında Ablam gidecekti tek gitmek istemedi bende yanında gittim içeri girdik beraber ablama baktı onunda herşeyini bildi. Tam çıkarken sen baktırmayacak mısın dedi ben istemedim gel sana bakıcam parada almıcam dedi almadı da
Umutsuz88 hadi ya geçen gün biriyle denk geldim böyle konusu açıldı kadın gitmş orda biri varmş kızı kayıpmş onun için gelmiş kızının nerde olduğunu söyledi evi tarif etti tarif ettiği evde kadının ablasının eviymiş kız teyzesinin kocasının yeğnine kaçmış teyzesinin evinde saklanıyomş kızın annesi aramış kız gerçekten de orda cıkms onun etkisinde kaldım 🙄
Kbcr benim 2. Evliliğim o zaman gittiğimde ilk eşimle evliydim sen boşanacaksın ve tekrar başkasıyla evleneceksin demişti 2 de çocuğun olacak yok artık dedim iyi salladı sonuç 1,5 yaşında kızım 49 günlük oğlum var. Annemle teyzeme de dedemin öleceği günü söylemişti ve dedem söylediği gün öldü gerçekten yani bu kadar tesadüfen bilme olmaz sanırım çok pahalı değildi sadece sıra çok vardı sabah sabah ezanında gittik yatsıya anca sıra geldi