• Muhabbet
  • Eşimin yakın arkadaşinin eşi 😨

Popy_ evet canım eşimin ortağının eşi , oğlumun onun yüzünden ağlaması beni deli etti kendimi zor tuttum

Asafmoms yani yakın olmak zorunda değilsin herkes herkesi sevmek zorunda degıl elektrik almadıysan mesafe koy dıgum günü var dıyorsun asla gitme mesela

Asafmoms bence haklısın bende seninle aynı tepkileri verirdim bence onun olduğu ortamlara gidişte enerjini düşürme bosver dogum gününü filan zaten arkadaş olmak istese sana böyle davranmazdj

@Asafmoms canim eşinin ortağı eşin muhatap olsun sen eşiyle hiç muhatap olma yıldızımız herkesle uyacak diye bsey yok ayrıca sen çok cici davranmissin o haddini aşmış istersen çocuğumu hergun gönderirim onu ilgilendirmez ki egerki kocası sikayetciyse senin kocana söyler bu konunun muhatabı o kadın değil hadsiz şey bosver mesafe koy samimi olma gördüğün yerde merhaba de ama sınırı öyle bi ciz ki anlasın

Asafmoms yuhhhhhhhh daha neler boka bak onu orda paralardim o kim haddiz benim oğluma laf edip ağlatıyor problem varsa benimle konuşur yemin ederim hicbirsey yapmamışsın
        Eşim arkadaşı var eşiyle vs. Samimi olama gibi durumum yok tabikide gitmem . Daha neler otur evinde

Asafmoms gitmem aynen ona onun davrandığı gibi davranırım soğuk ve görmemezlikten gelirin nasıl bir üsluptur bu karşısında ki bir çocuk yaptığı çok terbiyesizce hem size hem çocuğunuza

bitterdelisi24 gitmek istemiyorum hiçbir yakinligimda olsun istemiyorum eşimin ortakları oldukları için istesem de istemesemde görüyorum denk geliyoruz ara ara

Rouge evet bencede iyide bizde ortagiz tek değil ki o kdr hadsiz bir insan ki anlatamam ya bu yazdıklarım bir kısmı canim

Ginger kıskanıyor çok belli ettiriyor çok negatif bir enerjisi var keşke fiildede görme şansınız olsaydı ne demek istediğimi tam anlarsınız canim

Elifdurununannesi haklısın canım ama bnmde merak ettiğim o yani işyerindeki herşeye oraya gelmemesine rağmen hakim demekki eşi anlatıyor herseyi

Yusra paralamamk için kendimi çok zor tuttum zaten 😨

Asafmoms özrü kabahatinden büyük nasıl bir hadsizlik bu ay bazılarına akıl sır ermiyor 🥴 ne alakaymış hayat sizin gibilere güzel ne demek oluyor deseydiniz keşke 🤦🏼‍♀️ Ben olsam böyle bir karakter ile kesinlikle muhatap olmazdım siz benim kulvarımda değilsiniz demek yeterli olur bence

Asafmoms kolay kolay insanlar art niyetli fesat diye düşünmem ama bu cümleleri kurup gerçekten bu tavrı sergilediyse asla görüşmek istemem. Benim takıldığım yer başka. Cocugunuz is yerine gidince işler neden yarım kalıyor ya da dinlenemiyorlarmis merak ettim. Yani cocugunuz ne yapıyor da işlerin yürümesini engelliyor ? Her cocuk annesi babasi ile ise gidiyor da bi sizin cocugunuz mu bunu bu kadar dillendirecek kadar sorun oluyor cok sacma. Ve kadın işlerin yürümediğini nerden biliyor ya da dinlenemediklerini ? Demek ki kocası da bu durumdan rahatsız ki eşi ile konusmus ya da rahatsiz degil esiyle konusmus hanimefendi kendince cikarim yapmis. Ben mi yanlış anladım acaba? Uzak durup, tavrınızı belli etmek en iyisi diye düşünüyorum belli ki kolay anlaşabileceginiz biri degil

Asafmoms Kadının yaptığı hadsizlik ama bu düşünceye onu ne itti? Acaba eşi evde bu şekilde konuşuyor olabilir mi?

Asafmoms çok güzel cevap vermişsin boyleleriyle atlrkadas olunmaz boşver bence. Eşin arkadasiyla arkadaş kaayw devam etsin ama seni zorlamasin🙂🙂