Kızlar sevişme esnasında neler konuşuyorsunuz ben de sacmalamaktan korkuyorum bazen hoşuma giden noktalarda evet burası çok iyi falan diyorum ama başka fantastik neler söylüyorsunuz eşleri çıldırtan 🤗

Gokkusagim evet ahhh erkeğim benim harikasın nasıl azdırıyorsun beni böyle falan diyorum ben.Bazende aşırı sulandım yangınımı bi söndürsen keşke diyorum bunlar eşimi çıldırtıyor.Tam birleşme esnasında kulağına ohhh diyorum nasıl güzel sikiyorsun sakın durma sabaha kadar devam et 🙈biraz açık açık yazdım valla 😀

guzelanne keşke bu kadar açık da olmasa iyiymiş. Sizin ozeliniz size kalsaydii. Okurken midem bulandi 🤭

Bsrkaya ama başka türlü nasıl anlatabilirim direk neler konuştuğumuzu sormuş kadın?Niye mideniz bulandıki siz o esnada suspus robot gibi olan kadınlardanmısınız?

Bsrkaya eminim öyledir burda herkese laf sokmaya fırsat bulabiliyorsun o kadar renkli Yani 😀 kimliğimiz belli değil ismimiz bile yok burda anlatsam ne olur anlatmasam ne olur ha birde benim bileceğim iş sana ne oluyorki

guzelanne milletin seks hayatı neden ilgilendiriyor sizi bence siz istediğiniz gibi yasayamadiginizdann hep bu merak😄

guzelanne ayyy ben asla böyle şeyler söyleyemiyorum yaaa bende söylemek istiyorum niye utanıyorum anlamıyorum

guzelanne kız boşver başlık belli konu belli ve açık açık sormuş zaten sende açık açık anlatmışsjn mesela ben de konuşurum ama bu kadar değil çekiniyorum yaa hala bir türlü geçmedi bu çekingenliğim 5 yıl oldu evleneli 2 yılda sevgiliydik

Glcan_trr ay ben de çekiniyorum o yüzden sordum biraz hareket gelsin istiyorum 🤣 millet de islanmadan daha iyi orgazm olursun diye akıl veriyor ama başkasına gelince tü kaka

Gokkusagim kız biz napacağız böyle 😅 çekin çekin nereye kadar valla ben bu durumdan çok rahatsızım eşimle normalde herşeyimi paylaşırım ama konu cinsellik oldumu olmuyor en hoşlandığım orgazm olduğum oral ama maalesef eşim yapmaz niye yapmadığını bilmiyorum bende yapmam ona bunu bile soramıyorum yada istiyorum yap diyemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum yaa valla

Aynı sorun bendede var ilk basta vajınusmustum kendı cabamla yendım bu seferde orgazm olamıyorum.Bunun ileriside cinsel isteksızlık ve suanda bende basladı.Terapiste gidecegiz bizde onumuzdekı ay :/