• Muhabbet
  • yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰

Rouge söyliyceklerimin fazlasını bile söylemişin🥰

Cansu37 amin canım teşekkür ederim 🌸evlilik cok güzel de zorlastıran biziz sükür pişman degilim bu sekilde de olmam daha önce neden evlenmemişiz diyoruz

Rouge biz sana hemen evlen dedik dinlemedinki😂😂😂😂

Rouge yaa gerçekten evliliğimin ikinci yılına giriyoruz ama sanki daha dün 😂

Eskobar sen bakma evlilik güzel iyiki evlenmişim büyük rahatlık oldu ama herseyim tam olmadan evlenemezdim eşim söyleyince bu kadar uzatmasaydık falan diye bende eveet yaa diyorum 🙄erken olsaydı böyle herseyim tam olmazdı belki .dogru vakitte evlendim. bir kere biz komple ailece tasındık yani bu bile zaman gerektiriyor😂

Eskobar massaaalllaahhh 🧿ya sen bunu her dediginde ben şaşırıyorum 2 yıldan fazla evlisin diye düşünüyorum hep😂

Rouge aynen öyle gayette iyi yaptın aklı yarım düğün yapmak evliliğin başından sorun bırakıyor aklında hiçbişey kalmadı istediğin gibi oldu şükür yani önünüzde geçireceğiniz bi ömür var üç beş ayın lafı bile olmaz

Rouge ya bende tam tersi sanki dün evlenmişim😂😂 vakit ne kadar çabuk geçiyor

belinda bence en büyük şey bana kukadan altın alın bana şu markalardan alın vs gibi insanların maddi durumunu göz aradı edip istemlerde bulunulmamalı. Çok çirkince insanların durumu yeterse zaten alırlar diye düşünüyorum

Eskobar coook cabuk ya ben hala bazen evlendigimi idrak edemiyorum bir kere uyandım ilk zamanlar sana yemin ederim evde odamdayım ama yatakta ters tarafta yatmısım sandım halbuki kendi evimdeyim size de olmustur elbet dkdkd😂bisey degişmedi aynı hatta daha güzel sadece aynı evdeyiz..😍