Ask_hosmus Bana 40ın çıkmadan takamayız demişlerdi rahmin toparlanması gerekiyormuş sanırım 🤷🏻♀️ Bende yeni taktırdım sayılır hissetmedim bile sadece acıyan yeri Ördek ağzı gibi bişey tıkıyor en başta o girince hissediyorsun sonrası çok basit kendini kasmazsan hiç acımıyor 🤣🫶🏻
Bir korunma meselesi 🤷♀️
Yasak_elma yapıcaklarını sanmıyorum yaa gene de sorucam 😅
CilekliVotka ay evet Doktoruma yazdım 40 gün sonra adet olunca gel dedi bana 30 günüm kaldı geriye 😂 sen nerde taktırdın?
Ask_hosmus Prezervatif üstüne tanımam gerçekten. Doğru zamanda takacaksın ve kullanım sonrası yırtık var mı yok mu kontrol edeceksin. Bazıları boşalmaya yakın takılacağını zannediyor. Bu şekilde kesinlikle korumaz. Yırtık gibi bir durum olursa da önlemini alırsın. Hep diyorum diğer yöntemlerde hamile olduğunu fark edene kadar korumadığını anlamıyorsun.
Marbled prezervatif hiç kullanmadım ama sevmiyorum ne bilim tuhaf geliyor bana, ya içimde kalırsa 😂
Ask_hosmus Uzun süre kullandık.
Ne yırtık ne içeriye kaçma oldu. Bana bu tür şeyler yanlış kullanımdan oluyor gibi geliyor.
- Düzenlendi
Marbled demekki kullanım önemli bende hapı bıraktım prezervatife geçtim herkes korkutuyor
Marbled spirale vaktim olmazsa kondom kullanıcam mecbur, ilişkinin başında mı takılıyor bide en iyi marka hangisi? Bide şey yırtık olduğunu nasıl anlıyorsunuz 🤭😅
Ask_hosmus Evet birleşmenin en başından itibaren takılacak. Artık açık açık yazıyorum kaza yaşama diye 🙈
Meni akan patlak bir yer var mı diye kontrol edeceksiniz. Başka yolu yok. 🤷
Marbled birleşme öncesi belli olmaz mı peki yırtık olduğu, emzirdiğim için ertesi gün hapı kullanamam 🤪😂
Ask_hosmus Sağlık ocağı gibi yerler var aile planlaması, ben orda taktırdım ücretsiz 😂
Ask_hosmus 460 lıra verdım takılırken doktorun krsı ıdasında catal olan bı oda vardı orda takıldı. Herhangı bı hormon bozuklugu yapmadı bende ara lekelenme oluyor oda az bı sekılde bı kere gelıp bıtıyor adetım aynı sekılde devam edıyor sdece bıraz daha sıvı akıyor oda dert olmuyo.
Ask_hosmus Balon gibi şişir bir yerlerden hava kaçırıyorsa patlaktır 😂😂😂😂
Matruskaa muane ücreti ayrı mı verdin peki toplam mı 460 mı verdin
TombulHatun çok mantıklı 😂 spiral olmazsa kondom alırız artık 😂😂
Ask_hosmus kız ben sadece hamile kalmak istediğim 2 ay kullanmadpm onun dışında hamilelikte bile kullandık 4 senedir ne patlak ne içerde kalma bir sıkıntı olmadı çok şükür maşallah 😂😂
TombulHatun 40 Bi çıksında çok isterlerse spirale para kondom kullanırım 😂 en fazla ne kadar isterler acaba kız
Ask_hosmus Kız bende fiyat bilgi alamadım ki benim doktor hastane değiştirdi yeni hastanesi ters kalıyor biraz gidemedim de daha doktorun kendisini mi arasam acaba 😂😂
Kaç yaşındasınız 3 çocuğun buz varsa direk, yumurtaliklarinizi aldirsaydiniz veya baglatsaydiniz kendinizi istemiyorsanız 😞
TombulHatun Ben 40 çıkınca gidicem hem 2. Bi kontrol için hemde spiral için tutup da 500,600 TL alacak halleri yok😂