[silindi]
Ask_hosmus tabiki canim. İstanbulda oyle ozeller uctu
Ask_hosmus tabiki canim. İstanbulda oyle ozeller uctu
[silindi] ohaa be, benim hastane ne kadar istiyor acaba 😂😂
Ask_hosmus sen dogum icin ne kadar odedin peki
[silindi] 7500 ödedim sezeryan sonrası normal olduğu için 🤧
Ask_hosmus kız zaten eşin yurtdışına gelecek spiral takmaya gerek var mı prezervatif kullan bence
Ay bende taktırmam lazım hatta onun için bilgi almak için girmiştim postun iyi oldu özel de taktırmak istiyorum bende prezervatif sevmiyorum 2 defa içimde kaldı 😖 ondan en iyisi taktırmak kaza olmadan🙄
Deleted_1 ya taktırayım 1, 2 ay rahat edim dedim eşim gidincede çıkarttırırım, 😂 of ne zor iş korunmak yaaa üf
Madampink bende bundan korkuyorum 😂
Ask_hosmus muayene olmuş neredeyse 300 muayene dahil 600 desin hemen taktıraym ama bu gidişle prezervatife devam oda çok ucuz değil ya işte 🤣
Ask_hosmus kız zaten takanlar kaç ay sonra anca düzene giriyor diyor yazık değil mi o kadar işkenceyi iki ay için mi çekecen 🙄🤔
Hiç korunmadım bilmiyorum 😂🤭
CilekliVotka bir posta okudum 3.cocugu sprial takiliyken olmus kac gun sonra aile planlamasinda bende taktiricam smdi dusunur oldum 😔
TombulHatun hangi markası iyi prezervatifin 😂
Deleted_1 bu gidişle ben korunamıcam 😂 en iyisi geri çekilme 💃🤯😂😂😂😂
Ask_hosmus ben durexten başka kullanmadm ve trendyol indirimini takip edip stoklu alırım rn son geçen sene ekimde almışım 60 tanesi 90 TL 🤣🤣
Nurhayatopal Korkmanıza gerek yok Nasip bu işler ol der olur🫶🏻
Ask_hosmus imm evet yaşınız gençmis ☺️☺️
TombulHatun oha prezervatif bile pahalı 😂 hep siyaset oyunları bunlar sırf çocuk yapalım diye 😂😂
Ask_hosmus vala çocuk yapmayın diyorlar ama doğum kontrol şeyleri hep pahalli prezervatif,doğum kontrol hapı falan pahalli
Ask_hosmus kız o fiyay geçen senenin şimdi baktım 40 tanesi 120 _150 arası 😂
ketenprenses kim diyor yapmayın diye en az 4 çocuk yapın diyor ya devlet büyüklerimiz 😅