Ask_hosmus kız zaten eşin yurtdışına gelecek spiral takmaya gerek var mı prezervatif kullan bence
Bir korunma meselesi 🤷♀️
Ay bende taktırmam lazım hatta onun için bilgi almak için girmiştim postun iyi oldu özel de taktırmak istiyorum bende prezervatif sevmiyorum 2 defa içimde kaldı 😖 ondan en iyisi taktırmak kaza olmadan🙄
Deleted_1 ya taktırayım 1, 2 ay rahat edim dedim eşim gidincede çıkarttırırım, 😂 of ne zor iş korunmak yaaa üf
Madampink bende bundan korkuyorum 😂
Ask_hosmus muayene olmuş neredeyse 300 muayene dahil 600 desin hemen taktıraym ama bu gidişle prezervatife devam oda çok ucuz değil ya işte 🤣
Ask_hosmus kız zaten takanlar kaç ay sonra anca düzene giriyor diyor yazık değil mi o kadar işkenceyi iki ay için mi çekecen 🙄🤔
Hiç korunmadım bilmiyorum 😂🤭
CilekliVotka bir posta okudum 3.cocugu sprial takiliyken olmus kac gun sonra aile planlamasinda bende taktiricam smdi dusunur oldum 😔
TombulHatun hangi markası iyi prezervatifin 😂
Deleted_1 bu gidişle ben korunamıcam 😂 en iyisi geri çekilme 💃🤯😂😂😂😂
Ask_hosmus ben durexten başka kullanmadm ve trendyol indirimini takip edip stoklu alırım rn son geçen sene ekimde almışım 60 tanesi 90 TL 🤣🤣
Nurhayatopal Korkmanıza gerek yok Nasip bu işler ol der olur🫶🏻
Ask_hosmus imm evet yaşınız gençmis ☺️☺️
TombulHatun oha prezervatif bile pahalı 😂 hep siyaset oyunları bunlar sırf çocuk yapalım diye 😂😂
Ask_hosmus vala çocuk yapmayın diyorlar ama doğum kontrol şeyleri hep pahalli prezervatif,doğum kontrol hapı falan pahalli
Ask_hosmus kız o fiyay geçen senenin şimdi baktım 40 tanesi 120 _150 arası 😂
ketenprenses kim diyor yapmayın diye en az 4 çocuk yapın diyor ya devlet büyüklerimiz 😅
TombulHatun ohaa balon kullansak aynı işlevi vermez mi acaba 😂😂
Ask_hosmus balon çok sıkar adam kangren olur 🤣 eşime söyledim diyoki bim poşeti ne güne duruyor eskiden prezervatif mi varmış 🤣🤣
Ask_hosmus korunmasan tavşan gibi her yıl bi tane bebiş😂😂
TombulHatun ahahahha bim poşeti de iyiymiş 😂😂 bin poşeti kalın olmaz mı ama 😂😂