Mujahide_esved asırı sinir oldum kadına kendi eski devirde ne alakası var sorumsuzlukla eski devirin 😤
Yardımınıza ihtiyacım var
Mujahide_esved baya rahaaaat😬sjmdi şöyle bir şey var samimiyiz dedin çocuk alışık falan ama misal bu çocuk daha küçük ya puturlu yiyemese ya Allah korusun boğazına bisey takılsa sen de paniklersin yani, sende biliyorsun İnternette her şeyin olduğunu elbette bide akıl veriyor 🥵bunu gece uyuması vs vs belki kokusunu arayacak uyumayacak. Yani ben sen karamsarlığa kapıl diye söylemiyorum arkadaşın bunları düşünmemiş mj acaba onu anlayamadım nasıl bu kadar rahat 🤷♀️
Rouge ben olsam bende bırakamam bakamam dedim zaten başka kimim var bu şehirde annem olmadı dedi ısrar etti tamam dedim inşallah 2 gün boyunca çok güzel bakarım annesinden çok ben endişe ediyorum
Cicilibicili kısacası tatil ona cazip geldi galiba 🙄 bazen çocuk yaramaz diye gündüz getirip bırakıyordu ne olur biraz burada kalsın ben canımdan bezdim diyordu akşam gelip alıyordu ama çocuk benim evimde çok akıllı anlamadım
Mujahide_esved arkadaşını sen daha iyi tanırsın ona bakmak zor geliyordur belki başka psikolojik durumları falan varsa bilemedim…
Mujahide_esved madem bakamayacak ne diye çocuk yapıyorlar anlamıyorum.
Mujahide_esved merak etme inanki sen ondan daha iyi bakarsın baksana kendi de internete güveniyormus zaten. insallah bisey olmaz .bir kere cok sevdigimiz yakınımız vefat etti cok kötü sekilde anneme git dedm kardesime bakarım o kadar bana alıskın bak suan evliyim fındıgım hergün bizde onsuz yapamam cogu zaman bizde kalıyor benimle uyuyor vs ama cocuklar anneyi gün boyunca gormediginde hemen huysuzlanmaya baslıyorlar o zaman da böyle olmustu.ne kadar alısık olsa da olmuyor yani büyüdügünde o kadar sorun olmuyor ama 8 aylık ya
Cicilibicili aslında daha çok giyim kuşama gezmeye düşkün biri
Rouge evet yavrucak zaten biraz ağladı oynadım oyaladım uyuttum
Mujahide_esved vallah bacım senin ki de büyük cesaret el kadar bebe başına Allah korusun bişey gelse yerler bitirirler seni. Bu devirde bu güven bana göre fazla
Mujahide_esved hahaha arldasının yaptıgı daha agır bastı :))) yoğurt corbası cok severler bak verebilirsin ama alerjısı var mı yok mu ay gene arkdasına gelcem bak :)))) hurra dıye cocuk bırakılır mı ya
Ay gerçekmi bu hemde arkadaşa , 8 aylık bebeyi daha anne çocuğu bu gerçekten çok iyi cesaret , şoklar içerisinde okuyorum postu
Mujahide_esved sen nasıl kabul ettin böyle sorumluluğu , çok ciddi birşey bu ben hayatta kabul edemezdim bide telefonu açmıyor diyorsun gerçekten böyle insanlarda anne oluyor ya şaka gibi
Mujahide_esved 8 aylık bebek, oyuncak mi bu ya 😬 hadi 3-4 yaşında olsa neyse anlarımda. 8 aylık, daha bebek. Gercekten bazı insanlarin nasıl anne baba oldugu çok düşündürüyor beni. Cocuklarindan önce kendi keyfini düşünüyorlar.😶
- Düzenlendi
Mujahide_esved Bu beni üzer.. 🥲😂😂
Nietzsche ehliyet almak eskisi kadar kolay degil artık.Bence bi nebze daha daha iyi olurdu🙄
Yasak_elma inan ortalık daha çok karışırdı ,ehliyetsiz gayrı meşru çocuk yapanlar yüzünden mahkemeler çifte mesai yapardı 😂
Nietzsche 😂😂😂Nasıl çözülmesi gerekiyor ozaman bu sorun🙄
Mujahide_esved arkadaş sıkıntılıymış, keşke herkes çocuk yapmasa…
Rouge kesınlıkle aynı seyı dicektim bide açmıyor.. ya ben bir saat ayrı kalsam arıyorum görüntülü hemen acmamam mumkun degıl 10 dakka da bir telefona bakıyorum .. yok yok valla o rahatlıktan bende ıstıyorum :)