• Öneri
  • SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡

TombulHatun aynen bizimde hepsini birden açınca çok aydınlık oluyor, bizimde beyaz ışık ama ampulün etrafinda sarı fanus gibi birsey var, o ışığı kırıyor azda olsa 😂

PiTi avizeler de beyaz kullanıyoruz ama çok kullanıyor sayılmayız çünkü genelde Los isik kullanıyoruz 🤍

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi Yorumlara bakılırsa sarı ışığı sevmeyen bir tek benim heralde 🙃
      Sarı ışık beni boğuyor o yüzden hep beyaz tercih ediyorum. Lambader veya diğer aydınlatmalar da sarı tercihim..

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi Sarı ışıkta fotoğraflar çokzel çıkıyo. Bu bilgiyi vermis olmak istedim 😂

• PiTi bunu yanıtladı.
        • Goat bunu beğendi.

Sedaa benim beyazcıyım ama 4 ampullü beyaz avizeyi devasa bir salonda kullanbilirim sanırım benim eve fazla 🤣🤣

PiTi normal ışıkta var kız. Beyaz spot ve avizede var. Mutfak oturmalarında falan onu kullanıyoruz ya da işimiz yoksa mutfakta

• PiTi bunu yanıtladı.

TombulHatun benim salonum kocaman ama biz hala 2 ampul yakıyoruz 😂😂 4 ünü yaksakta olur ama eşim tasarruf açısından çikartti. 🤣 anca misafir gelince bütün ampulleri yakıyoruz 😂

PiTi beyaz çok yoruyor insanı sarı gün ışığı bunlar güzel

• PiTi bunu yanıtladı.

Sedaa adam tasarruf yapıyo bu devirde en güzeli boşver yakmasın 🤣🤣

PiTi ben beyaz ışıktan baskasında boguluyorum nedense😅Beyaz aydınlık ferah oluyor seviyorum beyazı 💁‍♀️💁‍♀️

• PiTi bunu yanıtladı.

TombulHatun hahahha valla bizim ofis de beyaz tatlım 🤣🤣 biz de 6 ampül birden yanıyor 😂😂

Nefedukaa yaaa maviyi ben de düşünemiyorum düz insanım ya beyaz ya sarı 🤣🤣

Sedaa neyse aklında olsun bak koyarsan beni anarsın 😂😂

Gardenya ya ikisini de seviyorum şu an ki evimde salon ışıklarım sarı misafir gelince biraz rahatsız oluyorlar ben de buradaki arkadaşların önerileriyle şey düşündüm ledler sarı ampüller beyaz olsun misafir gelince ampülleri açarım 😂

Kirmizilamba ya evet arkadaşlarla konuşunca benim de aklıma o geldi ledler sarı ampüller beyaz olsun en iyisi 🤣🤣