• Öneri
  • SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡

TombulHatun benim salonum kocaman ama biz hala 2 ampul yakıyoruz 😂😂 4 ünü yaksakta olur ama eşim tasarruf açısından çikartti. 🤣 anca misafir gelince bütün ampulleri yakıyoruz 😂

PiTi beyaz çok yoruyor insanı sarı gün ışığı bunlar güzel

• PiTi bunu yanıtladı.

Sedaa adam tasarruf yapıyo bu devirde en güzeli boşver yakmasın 🤣🤣

PiTi ben beyaz ışıktan baskasında boguluyorum nedense😅Beyaz aydınlık ferah oluyor seviyorum beyazı 💁‍♀️💁‍♀️

• PiTi bunu yanıtladı.

TombulHatun hahahha valla bizim ofis de beyaz tatlım 🤣🤣 biz de 6 ampül birden yanıyor 😂😂

Nefedukaa yaaa maviyi ben de düşünemiyorum düz insanım ya beyaz ya sarı 🤣🤣

Sedaa neyse aklında olsun bak koyarsan beni anarsın 😂😂

Gardenya ya ikisini de seviyorum şu an ki evimde salon ışıklarım sarı misafir gelince biraz rahatsız oluyorlar ben de buradaki arkadaşların önerileriyle şey düşündüm ledler sarı ampüller beyaz olsun misafir gelince ampülleri açarım 😂

Kirmizilamba ya evet arkadaşlarla konuşunca benim de aklıma o geldi ledler sarı ampüller beyaz olsun en iyisi 🤣🤣

Cicekliperde aaaa öyleyse mutfakta çok hoş durur yaa ben de öyle yaptırıyım mutfağıma ben mutfakta iş yaparken her şeyi görmek istiyorum çünkü ama mutfak sohbetlerini de pek severim o da sarı iyi olur 😂

Anka evet beyaz yoruyor bir de ofis ortamı yaratıyor

Eskobar bizim tavanda aynı buna benziyor ama daha kalın ortaya doğru geniş evet sarı daha iyi olur ya direk duvara vuruyor