Çok haklısınız ama şiddetle asla sonuç alamazsınız eşin ona rağmen karşılık vermediyse yinede seni düşündüğümden yoksa erkekler güçlüdür senin savunsan da fayda etmiceğini bilir her evlilikle bu tür kavgalar oluyor siz haklı olabilirsiniz keşke daha sessiz sakin öfkenizi kontrol edebilseydiniz eminim eşiniz sonra kendisi pişman olurdu şimdi sinirlisin bi süre sonra çok saçma bişeyden dolayı tartıştığınızı anlıcaksınız ama ailelerin bilmesi artık ikinizin üstünden o damgayı kaldıramıcak biz de evliliğin ilk başında çok tartışırdık bende eşime yastık fırlatırdım cimciklerdim eşim bana değer vermese bana 1 Tokat atabilirdi ama onun vurduğula benim vurduğum aynı şiddette olamaz tabi önceden böyle yaptıklarım içinde çok pişmanım artık tartışma olduğunda sakin kalıyorum ikimizde sakinleştiğimiz zaman konuşup bitiriyoruz toksa öbür türlü ikinizde çok yıpranırsınız ve en önemlisi eşin sana şiddet uygulamadığı sürece aldatmadığı sürece çok ciddi biriy olmadığı sürece ailelere anlatmamak sizin aranız düzelecek ama baban asla eşinin yaptığını unutmaz ve ona hep o gözle bakıcak

Adalet eşin ciddi dövmek istese buna engel olamazdın diye düşünüyorum

Rouge yok kız herkes de olmuyo o ıkınma ile ilgili bişey 😂 hea lohusalık yaptırmıyorlar insanlar, bebelerimle kavga ediyorum bende 😂 😂😂

Adalet Çilem Karabulut da ben onu öldürmesem o beni öldürecekti demişti savunmasında iyi yapmışsın eline sağlık sen dişli çıkmasan o seni dövecekti evet ama hiç karşı koymadı mı yapı ve yaradılış gereği erkek daha güçlüdür ya hani

Ask_hosmus evet ya valla biz erkeklere bir günde küsmedik baksana boş yere kavga çıkarmış yemiş dayağını oturmuş oh iyi olmuş 😂

Rouge aynen öyle valla. Zaten ben böyle şeylere gelemiyorum psikolojim zaten alt üst daha fazla altüst olmasına izin veremem.

Sedam60 ben zaten ailelere söyleme taraftarı değilim değildim de ama kendisi arayıp söyledi babama kendisi kaşındı. Karışıldık verdi vurdu bana ama hakettiği yani kimse kimseye küfür etme gibi bi zorunluluğu yok haddine değil. Benim anneme o..pu diyemez eşim bile olsa ne o..luğunu görmüş annesinde o kelimeyi kullanıyor. Ki ben onun ailesini hiç katmam hiçbir kavgada onun ailesi beni hep küçük düşürdü aşağıladı küfürler etti eşim dövsün diye uğraştılar çocuğum düşsün diye uğraştılar ama ben yine de kötü birşey demedim. Benim ailem onu el üstünde tuttular ben haklı da olsam onu haklı buldular kızlarından çok damatlarına değer verir benim ailem. Bakalım birazdan annemle babam gelecek ne olacak görücez.

Ask_hosmus askı tahta ve sertti canım. Yavaşta vurmadım hızlı hızlı vurdum gösterdi koluna da morarmış. Bende birşey demedim iyi olmuş dedim sadece.

herseybos karşı koydu bana vurdu tabiki de ama vurduğunda daha çok sinirlenip daha çok daha sert vurdum beter olsun böylelerine acımak olmaz. Herkes hakettiğini yaşamak zorunda. Anneme küfür etmeseydi hiç birşey olmayacaktı etti cezasını da çekti. Ben normalde güçsüzüm Rabbim o an güç kuvvet verdi ki işini hallettim. O beni dövüp öldürseydi daha kötü olacaktı.

Rouge bende az önce eşime bi tane Tokat attım tatille gidecez otel bakıyoruz bana demezmi bak orda bikinili kızlar var kıskançlık krizine girme bizim böyle sıkıntılarımız vardı ama ben aşmıştım yani artık öyle şeyleri kıskanmıyorum varsa var bende giyip gezecem tabi dedim kilo verdim baya 60 düştüm yani iki çocuk annesi gibi değilsin diyo herkes bana demezmi aman senin yamuk götüne bakmaZlar kendi de çok kıskanç bendeki huylar ona gecti ben kendime bakmaya başlayınca gitmiyoruz dedim tatile sonra şaka yaptım falan sacmalama dedi bi tane Çaktım tokatı kendin beni biyere göndermemek için heryere sen götürüyorsun şimdi yamuk götlümü olduk diye ay sinir oldum ya saçma salak vurdurdu kendine şimdide konuşmuyorum geldi yalakalık yaptı öptü falan suratına bakmadım gitti sonra evden

Cicikiz kız hepiniz bir gaza mı geldiniz ne ettiniz? bu kadın kendini korudu da sizinki farklı erkege siddete hayır diye bağırıcaz artık..eşinin söyledigi hiiicc hos degil orası ayrı ama tabi ciddi söylediyse bunu sen iyi bilirsin. anlatmandan saka yaptığını düsündüm ben sanki seni kıskandırmaya çalışmış sana bulasmıs ama yüz vermemişsin bozulmus sonra acıtan bisey söylemek istemiş gibi anladım ben.tabiki acıtmak için söylemesi de hos degil tokadı hakediyor aslında ama sen yinede yapma yani herseyde olmaz sadece kendini korumak zorunda kalırsan. sonucta o sinirlenip karsılık verebilirdi. sende don kendininkine bak diyip gülüp gecseydin bence .eşin oyle diyince yamuk olmuyosun.ciddiye almasan yine istediğini vermezdin, belliki sana satasmak istemiş.ciddi veya degil ben saka gibi hissettim ..

Rouge şaka yaptı ama ben şakaya gelen bir insan değilim bunu biliyor 5 yıldır şu huyundan vazgeçmedi bana şaka yapma kaka oluyor sonu diyorum ama anlamıyor sadece bana değil herkese karşı öyle eşim şakacı ama uyuz oluyorum ya

Cicikiz bizde birbirimize yapıyoruz hic ciddiye almıyorum oyle hayat gecmez bosver valla ben bazen seni biraz seviyorum artık diyorum,suanda hic sevmiyorum diyorum bazen hic ciddiye alma yok o da bana dese yok güler gecerim .şeş beş misin sen diyorum ciddi degil ki benim bir arkadaşım da var sevmiyorum dese böyle sakayla 3 gün uyumaz ne gerek gittin tatilinden de oldun git tatile sacmalama ayrıca ne güzel pozitif bir eşin var sende öyle ol diger türlü ilişkinin eglencesi kalmıyor ne oyle asker gibi bunu deme bunu etme ciddi ciddi hazır ol emret komutanım olmaz ki keyfine bak rahatla biraz gülümse basit bak pozitif bak gec sana zarar yani hem huzurundan oldun hem Tokat attın hem adam evden gitti hem tatil gitti ne gerek ilişkiyi bitirirsin böyle bir sakada tokat yiyor adam hayat nasıl gecicek uyumu yakalamak zorundasınız yollar ayrılmadan