__MeLek__ şok içinde okudum tüm yazılanları. Ne olur kendinize, kızınıza ve anne babanıza bunu yapmayın. Şimdiye kadar dimdik ilerlemişsiniz şimdi gücünüzü kaybetmeyin. Yuva kolay kurulmuyor evet ama tek tarafla da ilerlemiyor, yuvayı dişi kuş yaparmış yalanına inanmıyorum. Yuvayı yuva yapan her şey karşılıklıdır. Siz şimdi kızınızla tertemiz, yepyeni, sağlıklı ilişkileri olan bi yuva kurmalısınız. Yenilir yutulur şeyler değil bunlar. Bi’ anlık gafletle arkanızda olan kimseyi, evladınızı yerle yeksan etmeyin. Rabbim sizi hep doğru yollarda yürütsün.

__MeLek__ ahh canım benim ya çok zor bir dönemden geçiyorsunn yaşadıkların gerçekten çok zor ama kaç defa şans verdin daha önce ne değişti? O senin iyi niyetini kullanıyor. Belki değişti belki değişmedi bilemezsin tekrardan aynı şeyleri yaşarsan yine sar baştan yaşayacaksın herşeyi. Hakkında herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun sen fazlasıyla şans verdin çok çabaladın düzeltmek için uğraştın artık daha fazla kendini yıpratma hayatına bak kim bilir karşına çok daha iyi bir insan çıkacak o kadar şeye sabretmenin sabrı selamet olacak inşallah 🌼yolundan dönmeni istemem düzelmiş olsa bile ama yine tabi sen bilirsin

Eskobar Açık kapı bıraksam bile benim aleyhime olacak mahkeme de kullanır. fazlasıyla yeterli ama işte bazen insan bir boşluğa düşüp acaba mı diyor ya o duruma geldim sadece yani nasıl derler öyle karmaşanın içindeyim ki düşünemiyorum bazen bile..

Sokaklambasi İnkar edemiyorum bulandığını çünkü o kadar şey yaşandı ki belki bahane gelir ama inanın kafamın içini öyle karmaşık ki düşünemiyorum ya o kadar aptallaştım..

Yasak_elma Kesinlikle çok haklısın.. hemde çok.. sadece şu süre gerçekten çok çok çok fazla zor ve insan kendini unutuyor.. konuşacağını unutuyor..

Sept Allah razı olsun İnşallah.. isteğim bu . Bazen insan düşünemez konuma geliyor işte

sosyolog1kadin Çok .. hemde çok ..😔o yıpranmak sadece yıpranmak kelimesiyle anlatılmaz bişey.. Allah razı olsun yazan ellerin dert görmesin inşallah dua kapın açıktır çok sağol..

__MeLek__ yok kız yok boşver öyle insandan hayır gelmez haberlerde neler görüyoruz şahsen yerinde ben olsam kızımı bile güvenip bırakamam tek başına alnının akıyla kurtulursun inşallah en yakın zamanda

__MeLek__ böyle konularda insan ne diyceni bilemiyor keşke bu duruma getirmeden önce düşünseler ailelerini evinin düzenini bozmasalar kuzum gerçekten bişey söylemek zor ama sanada onca şey yaşattı bazen ailelerin ayrılması birleşmesinden daha hayırlı olur keşke kızına iyi bi baba olsa keşke evin direği olsa ama insan bilemiyor ve onca yaşanmışlık hafızalardan kolay kolay silinmiyor belkide mahkemede hakkını kaybetmen için uğraşıyor bunu bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel kapılar açsın ama benim durumumda olsan ne yapardın dersen affetmezdim heralde rabbim kimseyi o duruma düşürmesin

Eskobar Rabbim düşman başına bile vermesin. İşte olayın bizzat içinde olduğum için bazen nutkum tutuluyor konuşamıyorum bazen düşünemiyorum bile . Rabbim hayırlısı neyse onu versin..

__MeLek__ Aminn inşallah canım. Allah’a sığın kendini ibadete ver dua et canım bol bol dua herşeyin ilacı bunlar. Çık kızınla gez dolaş eğlen onunla vakit geçir zaten mutlu olucaksın. Barışmayı düşününce yaşadığın şeyleri aklına getir mutlu muydun onunla sen böyle bir baba ister miydin?

sosyolog1kadin Yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ki gelsin .. Babalık konusuna girince. . Rabbim yukarıda inkar edemem kızına çok düşkün bir baba. Kezâ kızımda öyle. Benim canımı en çok acıtan şeylerden biri de bu zaten.

__MeLek__ o şuan çok küçük iyiyi kötüyü ayırt edemez onun için sen en iyisine karar vermelisin. Annesini mutsuz olduğu sırf onun için evli kalmasını kimse istemez böyle büyümek çok daha zor kendini bile suçlar ilerde

__MeLek__ Pedofili biriyle nasıl hayat geçirebilir bir insan. Taciz diye bişey okudum beynimden vurulmuşa döndüm bu bile gözünün yaşına bakmamaya yeter. Bir kız çocuğunun hayatını karartan bir adam kendi kızına ne kadar baba olabilir olabildiği kadar uzak durun derim. Sağlıklı bir beyne sahip değil kötü örnek olmasın kızınıza hayatınız cehenneme döner