• Muhabbet
  • yatak odası misafire verilir mi?

sessizol Dinini olabildiği kadar yaşıyo çok aşırı abartılı değil ama olmayan bişeyi de varmış gibi bana kabul ettiremez be canım hepimiz bişeyler okuyo bişeyler duyuyo ve gerçekliği var mı araştırıyoruz. Ben de ilk defa ondan duyuyorum böyle bişey başkasından da duyacağımı zannetmem. Ne münasebet yani. Sinirimi bozdu benim zerre geri adım atmadım yükseldi bana haklıymış gibi salak salak yerlere çekti konuyu sapıttı trip attı sonradan geri geldi bişey yokmuş gibi. Çok doluyum bu hafta birine sebepsiz yere patlıcam diye korkuyorum

Ben bugün eşime sordum bu soruyu böyle bir durumda ne düşünür diye yatağımızı kimseyle paylaşamam salonda çekyatta yatsınlar dedi 😂

buzdankalpler olur ver sizin sexs yaptığınız yerlerde birazda onlar yapar belki saçma sapan konuşmasınlar yaaa ne demek senin mahrem yerinde yatmalari oldu olacak fantazi kıyafetlerini de paylaş belki işlerine yarar herseyi geçtim bikere o misafirin iğrenmesi gerekir orda yatıp kalkıp tabiri caizse osura ossira yattığınız yer yada her türlü işleri yaptığınız yer adamlarda miğde yoksa ben ne diyim

Heyyo Olması gerekeni söylemiş. Benimkinde mahremiyet duygusu yok. Onun için özel demek çok başka şeyler. Ben değilim herhalde özeli. Bazı söyledikleri yaptıkları beni benden alıyo

buzdankalpler Neee alaka ya ben asla birinin yatak odasında sahşen yatamam bence misafir de kabul etmez salona yatak haxırlayabilirsin bence bide başkasının senin yatağında ne işi var

123loriyy Misafir kabul etmez de bnmki misafire saygıyı kendi özelini mahremini paylaşmak sanıyo. Bu konuda kavga etmesem zorla yatırır

sessizol Bu konuda biraz hararetli konuştuk biraz kızdı ben kızdım o tavır yaptı söylendi geri adım atmadım. Sonuç misafir salonda ben odamda. Olması gereken oldu. Birdaha demiyo odayı veririz diye. Ay sonu yine misafir gelecek akrabalarından

buzdankalpler ilk defa. Duydum çok saçma kendi yatağını vermek misafire özel temiz. Yatak temiz çarşaf ben kimsenin yatağında yatamam uykum gelmez sabaha kadar

bir yıl sonra

buzdankalpler bize verdi eltim bende eltim gelirse ona veririm yatak odamı yeni evli çift ya 😂😂 rahat etsinler üstünde bişey olmaz aman ne olucak ya ver gitsin kaç gün sanki kocanı kırma hem jest yapmış gibi ol boşver

buzdankalpler ben anneme yatağımı vermiştim bir gece bebeğimle birlikte odam da kaldılar annem rahat etmedi ama onun dışında asla kimseye vermem. Hoş değil.

Vermem de başkasının yatağında yatmam da. Bir gun sabah erken saatte hastaneye gitmem gerekti, kaynanam geldi kızımın yanında durmaya. Uyuyordu tabi kızım o saatte. Kaynanama dedim uzan yataga diye uzanmamis bizim yataga mesela