Deletedmom3 Lalderiin ya bazı erkekler buna çok takılıyor kimiside hiç takılmıyor. Anı yaşamak lazım. Ben eşimle evlenmeyebilirdimde. Severek isteyerek yaptim.
Nur-12345 Deletedmom3 boşa dememişler seven ne yapmaz diye 😅sevgi varsa seks ateşlenir zaten🥰ateşle barut 🔥
cansuu Deletedmom3 açıkçası benimde sevgiliminde birbirimiz dışında kaçamakları oldu ve biz bunu itirafta ettik çünkü o zaman asla bu kadar ciddi değildik hemde hala ergendik.Cidden namus bekaretten ibaret değil ya.Bu kadar geri kafalı olmamalı insan.
birefeannesi cansuu kaç yaşındasın çok merak ettim cnm sizin yazdıklarınızı okudukça benim de anılarımı anlatasım geliyor 😂
cansuu Nur-12345 gittim bir güzel otel odasında bastım.Odada aksesuar ne varsa hepsini başlarına geçirmiş olabilirim biraz ama yataktan ikizi çıktı😂😂
Nur-12345 cansuu bu çok kötüymüş ya ben olsam yıkardım başına oteli😅ceza verseydin böyle şaka mı olur diye
cansuu Nur-12345 verdim onu türkiyede bırakıp kız arkadaşlarımla maldivlere tatile gittim hemde 10 gün😂😂😂
Nur-12345 Deletedmom3 bilmediklerimi isteyince benimki çok mutlu oluyo 😅 öğretip geri de mutlaka istiyo