Kirmizisaclikiz ya şu buzdolabı olayı bı bizde mi var diyordum ben isim olmadıkça açmam hiç sevmem incelemeyi ki vaktim bile yok buna adam gider durup dururken bı teftiş eder garip yanı 🐿️

Kirmizisaclikiz benim eşimi anlattın şu an oda aynı birde yemediği içmediği şeyleri çok alır kola cips gibi abur cubur ürünleri aşırı kızarım yemiyorsun niye alıyorsun diye sonra onu dağıtır evde baya kullanmadığımız oda bi yığın abur cubur kola vs ürünlerde var çoçuğa bez alır çok çok sonra o bezlerde paket paket kalır dinletemiyorum kendimi 😮‍💨 hadi ben giyim kuşam konusunda aşırı müsrifim ama oda bu konuda aşırı müsrif haftada her gün çarşıda alışveriş merkezinde eksik var mı diyor yok diyorum yine alacak bişey buluyor ah bu erkekler

Kirmizisaclikiz benim eşimin takıntısı uykuya dalacak zaman ina dokunulmamış ayağım ayağına değse sinirleniyor uykuya gecemiyormuş beyefendi sjssjsjsjsjsj😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kirmizisaclikiz açık pencere, panjur takıntısı var panjurlar kapalı olursa istediğim gibi gezebilirim o zamanda ev karanlık ruhum sıkılıyor 😏 bir de stok yapmadığıma takılmış 1 ay wc kağıdı yeter diyorum 2. ay altımıza bez mi bağlıcaz al işte diyor 😂

Kirmizisaclikiz aynısı var özellikle de patlıcan ve domates üzerine . Alma diye diye canım çıkıyor. Her gün elinde bir şeylerle geliyor. Dolabım da çok iyi değil çürütüyor bazen. Söylemekten sıkıldım. Bir de perde takıntısı var sürekli perde düzeltir . Ordan çeker burdan çeker ben hiç dokunmam o yüzden açmam bile çoğu zaman . Yoruyor beni. İlk başta çok kızıyordum da artık bıraktım huyu bu😬

mamacita aman aynı benimki de böyle ya. Ben tesettürlüyüm bir de . Ev onuncu katta önü boş taytla çıkma diyor 😬 He sus falan diyorum. Geçen switshirt yukarı çıkmış atletim görünmüş dikkat etsene balkona niye böyle çıkıyorsun diyor . Her şeye He sus falan diyorum artık onla tartışamam her gün 😂

Bir de ben akşam üstümü değiştirirken ışıkları kapatıyor tabiki ben de söyleniyorum .😂 düşündükçe aklıma geliyor sinir oluyorum o yüzden daha düşünmeyip gidiyorum

Ela34 bir gün canım bi şey ister ona söylerim gelirken al diye sonra bizim evde kısır döngüye dönüşür her gün alır gelir 😂 bir gün canım canga istemişti şu an evde bi koliye yakın canga var heralde 😂😂

Bı yemeği ikinci gün yemez , uyurken bişey izlemeden uyuyamaz, dağınıklığı hiç sevmez, aradığı birşeyi bulamayınca kırmızı gören boğa gibi saldırır kshdkhdjdnjshf