Nur-12345 Deletedmom3 bu da güzel 😂bizimkiler yarın gidiyolar nevşehire😅biz gitmiyoruz diyende biraz tripli bana😅
Ariel22 Nur-12345 abla sende akıl versen bana şuan çok ihtiyacım var ve kız arkadaşlarım beni haksız buluyor
Ariel22 Sevgilimden aşırı soğudum heleki bu karantina döneminde yaptığı herşeyden bahane üretiyorum ama o hep anlayışlı davranıyor vicdan yapıyorum bunu bende sorun var diye napıcam ben
berfooo Ariel22 soğumana sebep olacak bir olay mı yaşadınız ? Yoksa bu süreçte görüşemediğiniz için mi ? Soğudun
Ariel22 berfooo karantina dönemi uzadı diye bir kaç gün benimle konuşmadı sonrada iyi değildim özür dilerim falan dedi kötü bişey olunca yada bişey hoşuna gitmeyince yabancı gibi beni dışlıyor hep söz veriyor yapmam diye ama hep aynı
berfooo Ariel22 sözünü tutmuyorsa eğer oma bir ders vermen gerekir sne biraz geri çekil o sana yaklaşsın sen ulaşılmaz ol biraz derim
berfooo Ariel22 anladım canım bu durumda haksızlık etmiş olmuyorsun ona karşı hak etmiş vicdan yapma bence
Ariel22 berfooo ayrılmak istiyorum ama bunu bile söyleyemiyorum kafam çok karışık herşey üst üste geliyor abla ya
berfooo Ariel22 öyleyse biraz kendine zaman tanı bu süre zarfında da enine boyuna düşün öyel kararını ver
Ariel22 berfooo hani aşık değilim bunu biliyorum ama onu kırmak istemiyorum o kadar karışıkki şuan Bermuda şeytan üçgeni gibi
Ariel22 berfooo 4 ayı geçti ama hani bu zaman içinde kaç kere bıraktı acaba ve arkadaş ortamına aşırı düşkün biri
berfooo Ariel22 Analdım canım daha yolun başındasın öyle yıllarını falan vermemişsin üzülme bence iyi düşün en sağlıklı kararı sen verirsin 🥰
berfooo Ariel22 bir erkek arkadaş ortamına düşkün olunca zor oluyor ilişki yıpranmayı göze alarak devam etmiş olursun
Ariel22 berfooo yıllarımı verdim birine ama mesleği yüzünden beni ters etti ve zor oldu toparlanmak şimdide üzmekten korktuğum için kaçıyorum işte