Meleyke97 önce teklif et 😅 bu güne kadar beni hep mutlu ettin seni seviyorum ama canım seni istiyo gibi güzel sözlerle yaklaş önce tepkisini de ölçmüş olursun canım🔥

Nur-12345 bu arada teşekkür ederim canim Inşallah sizinde güzel bebisleriniz olur Amin🤲🏻❤️

Meleyke97 canım temiz hijyenik olması lazım zaten duştan sonra olması lazım sen önceden ona isteiğini söyle o kendini hazırlar zaten. Hiç mide bulantısı gelmesin aklına yavaş yavaş başlar alışırsın🔥

Nur-12345 tamam canim yapicam dediklerini bakalim neler olucak😁 ama reglim simdi bakalim ne zaman bitiyorda yapayim isimi,🤣

Nur-12345 ayyyy tamam gaza geldim😍 ama kusum ona bugun🙄 kendini aff ettirsin bakayim sonra yapicam bunlari))

Grup geri canlandi cok sevindim hahahahah😆

Meleyke97 gerçekten mi? Eşinde mi istemedi? Bu ilişkinizdeki en büyük değişim olur. İlk zamanlar tam kavrama yoksa öğürürsün. Hepsini almaya çalışma bir anda. Mide bulantısına odaklanma kendini. Eşinin zevk almasına odaklan. Bem eşime oral yaparken bile orgazm olurum o derece ilerledik 🤣

Meleyke97 biz yazları beraber kalırız genelde. Ve en ateşli sevişmelerimiz ev kalabalıkken olur. Bence fırsata çevrilebilir bu durum. En olmadık zamanda çağırıp sevişebilirsin mesela

Nur-12345 senin günler baya ateşli yoğun ☄☄ bende bu aralar dolabımı yeniliyorum. Evde giyeceklerim iç çamaşırlarımı vs değiştiriyorum. Bir an önce düzeniniz oturur inşallah