Biliyosunuz eşimle ilişki yaşadık ve içime boşaldı çok sefer. Hamile kalma olasılığım yüksek. Yarın tam bir hafta oluyor ve bu süre boyunca biz her gün ilişkiye girdik ve eşim korunmadan içime boşalmaya devam etti bugün biraz midem kötüydü. Canım hiç bir şey istemedi. Test için erken daha diye düşünüyorum ama belirti ola bilir mi yoksa psikolojik mi😌
Seks
Nur-12345 ay olabilir askinizin meyvesi 😍😍😍
- Düzenlendi
Nur-12345 belirtide ,olabilir psikolojikte. Adet tarihine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin. Benim en sonki gebeliğimde yumurtlama gününün ertesi günü bir an çok midem bulanmıştı. Eşime sofrada sanirim hamile kaldım dediğimde çok güldü. Ama o ay hamileydim🤣 hala arada söylerim bana inanmadın ben hissettim diye
Bugün girmedik ilişkiye midem kötü diye eşim alıştı sürekli yanaşıyo şimdi 😅bide bu problemim oldu 😅alıştık ne yapıcaz😅
Deletedmom3 adetime 11 gün var canım. Testi geç yapıcam 😅bu süre zarfında ilişkiye girmeye devam etsek bi sıkıntı olur mu acaba😌😅
senabaykan1234 bakalım gelecek mi meyvemiz😅🥰
Nur-12345 biz hamilelik boyunca ilişkide bulunduk. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ilişkime engel olmaz
Gunay987 😅🤗🌸❤️
Deletedmom3 inşallah canım. Korundunuz mu peki
Nur-12345 yok bir sıkıntı olmaz devam et. Sadece çok sert pozisyonlardan kaçının yeterli ne olur ne olmaz
Deletedmom3 aslında sert isteyen hep ben oldum😅şimdi daha dikkatli olmakta fayda var o zaman🔥💋
Benimde bi sorum var size. Baya tecrübelisiniz siz o yüzden size soruyorum😅❤️
Nur-12345 yok korunmuyordum. 3 ay önce hapı bırakmıştım. 3 çocuğumuzda isteyerek oldu.
Nur-12345 bi tık daha sakin ☄☄🤣
Gunay987 tabiki hemen sor anında cevap
Deletedmom3 müjde gibi geldin canım bana çok teşekkür ederim🥰 🔥🔥🔥🌸
Ben nişanlıyım. Nişanlımla yakınlaşmamda bi sorun yoktur diye düşünüyorum. Nişanlım beni canından çok seviyo o yüzden ona her türlü imkan yaratlrım yakınlaşmak için. Doğru çookta ileriye gitmiyoruz ama anlarsınız ya yakınlaşma. Sizce yalnış yapıyomuyum?
Nur-12345 benim hep rüyalarıma girmiştir gebe olduğum ve çocuklarımın cinsiyetleri. Gece yatarken düşünerek yat bakalim. Rüyalara dikkat mesaj içerebilir. 😘