Seks
Nur-12345 ay olabilir askinizin meyvesi 😍😍😍
- Düzenlendi
Nur-12345 belirtide ,olabilir psikolojikte. Adet tarihine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin. Benim en sonki gebeliğimde yumurtlama gününün ertesi günü bir an çok midem bulanmıştı. Eşime sofrada sanirim hamile kaldım dediğimde çok güldü. Ama o ay hamileydim🤣 hala arada söylerim bana inanmadın ben hissettim diye
Bugün girmedik ilişkiye midem kötü diye eşim alıştı sürekli yanaşıyo şimdi 😅bide bu problemim oldu 😅alıştık ne yapıcaz😅
Deletedmom3 adetime 11 gün var canım. Testi geç yapıcam 😅bu süre zarfında ilişkiye girmeye devam etsek bi sıkıntı olur mu acaba😌😅
senabaykan1234 bakalım gelecek mi meyvemiz😅🥰
Nur-12345 biz hamilelik boyunca ilişkide bulunduk. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ilişkime engel olmaz
Gunay987 😅🤗🌸❤️
Deletedmom3 inşallah canım. Korundunuz mu peki
Nur-12345 yok bir sıkıntı olmaz devam et. Sadece çok sert pozisyonlardan kaçının yeterli ne olur ne olmaz
Deletedmom3 aslında sert isteyen hep ben oldum😅şimdi daha dikkatli olmakta fayda var o zaman🔥💋
Benimde bi sorum var size. Baya tecrübelisiniz siz o yüzden size soruyorum😅❤️
Nur-12345 yok korunmuyordum. 3 ay önce hapı bırakmıştım. 3 çocuğumuzda isteyerek oldu.
Nur-12345 bi tık daha sakin ☄☄🤣
Gunay987 tabiki hemen sor anında cevap
Deletedmom3 müjde gibi geldin canım bana çok teşekkür ederim🥰 🔥🔥🔥🌸
Ben nişanlıyım. Nişanlımla yakınlaşmamda bi sorun yoktur diye düşünüyorum. Nişanlım beni canından çok seviyo o yüzden ona her türlü imkan yaratlrım yakınlaşmak için. Doğru çookta ileriye gitmiyoruz ama anlarsınız ya yakınlaşma. Sizce yalnış yapıyomuyum?
Nur-12345 benim hep rüyalarıma girmiştir gebe olduğum ve çocuklarımın cinsiyetleri. Gece yatarken düşünerek yat bakalim. Rüyalara dikkat mesaj içerebilir. 😘
Gunay987 ne kadar yakınlaştınız canım